hirdetés

SZTÁRVILÁG

Fodor Zsóka rajtakapta egykori párját, ahogy egy férfival csókolózik

A Barátok közt egykori Magdi anyusa egy korábbi, megdöbbentő fordulattal végződő kapcsolatáról vallott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 03.

hirdetés

Megdöbbentő dolgot árult el Fodor Zsóka a múltjából: régebben megcsalták, ráadásul egy férfivel lépett félre egykori párja.

A színésznő a Life TV Bréking című műsorában beszélt erről, amikor az egyik műsorvezető, Demcsák Zsuzsa megkérdezte tőle, hogy volt-e már olyan kapcsolatban, amiben a párja nagyon féltékeny volt. A csütörtöki adás egyik témája ugyanis a féltékenység lesz.

"Nekem volt egy szerelmem, nagyon jóképű fiú volt, bár én se voltam csúnya. A házban, ha lejöttünk a lépcsőn, és köszönt nekem egy férfi, fölhördült. A színház közepére leült, amikor én próbáltam, majd nézte, hogy nincs-e más, aki engem néz"

- mesélte Fodor Zsóka.

Hozzátette, hogy valószínűleg azért volt féltékeny az exe, hogy aki neki tetszik, annak ő ne tetsszen. Kiderült ugyanis, hogy a férfi beleszeretett egy "szőke, bajszos dobosba", miközben együtt volt a színésznővel.

hirdetés

A Barátok közt egykori Magdi anyusa rajta is kapta szerelmét, ahogy egy másik férfivel csókolózik és kézen fogva sétál egy folyóparton. Mint mondta, ezek után nem tudta feldolgozni, hogy egy férfiért hagyta el őt a párja. Aztán helyesbített, mert végül a színésznő szakított a férfivel, miután az lebukott.

Fodor Zsóka azt nem árulta el, ki volt ez a bizonyos egykori párja, de azt igen, hogy színész volt és már nem él.

A teljes beszélgetést ma délután nézheted meg a Life TV műsorán.

Forrás: Blikkhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk