SZTÁRVILÁG

Fluor Tomi: „Ha meg is áll az egész világ, még lehetnek boldog pillanataink”

A zenész 35 nap után először hagyta el hosszabb időre az otthonát. A bezártságról szóló gondolatait pedig egy Instagram-posztban írta le.

Link másolása

A hírességek többsége is önkéntes karanténban tölti most az idejét. Fluor Tomi 35 napja van otthon. Pénteken arról posztolt az Instagram-oldalán, hogy milyen volt, amikor aznap először 10 percnél hosszabb időre ment el az otthonából.

"A feszülés, szorongás után ma végre futottam egyet a zöldülő fák alatt, miközben jöttek az illatok, sütött rám a nap és kikapcsoltam, elengedtem mindent. Óriás chill volt, megnyugodtam, ez adott egy új lendületet. Mert b.ssza meg, a tavasz a nehéz időkben is tavasz, és még ha meg is áll az egész világ, még lehetnek boldog pillanataink, megismerhetjük magunkat jobban, kicsit kikapcsolhatjuk a zajt és figyelhetünk arra a belső hangra, amit általában nem hallunk meg, mikor elnyomja a külső hangerő"

- írja posztjában a Wellhello tagja

Fluor Tomi a bejegyzésében arra is kitért, hogy nemsokára véget ér a bezártság, és akkor jönnek az első nagy találkozások, kiülések.

"Aztán nemsokára várnak a nagy összeborulások, az első közös kiülések, mikor végre kimondhatjuk: B.szki, de hiányoztál! Együtt énekelünk majd a fesztiválokon egymásba karolva, csak még egy kicsit ki kell bírni. Nem játszhat örökké itt a piros, hol a pirost a jövő. Ha meg mégis, legyőzzük, mint a végén mindent, mindig. Mert mindig a jó győz. Még ha most nem is tűnik úgy"

- fogalmazta meg Fluor.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

35 nap után először léptem ki tíz percnél hosszabb időre otthonról. A feszülés, szorongás után ma végre futottam egyet a zöldülő fák alatt, miközben jöttek az illatok, sütött rám a nap és kikapcsoltam, elengedtem mindent. Óriás chill volt, megnyugodtam, ez adott egy új lendületet. Mert b.ssza meg, a tavasz a nehéz időkben is tavasz, és még ha meg is áll az egész világ, még lehetnek boldog pillanataink, megismerhetjük magunkat jobban, kicsit kikapcsolhatjuk a zajt és figyelhetünk arra a belső hangra, amit általában nem hallunk meg, mikor elnyomja a külső hangerő. Aztán nemsokára várnak a nagy összeborulások, az első közös kiülések, mikor végre kimondhatjuk: Baszki, de hiányoztál! Együtt énekelünk majd a fesztiválokon egymásba karolva, csak még egy kicsit ki kell bírni. Nem játszhat örökké itt a piros, hol a pirost a jövő. Ha meg mégis, legyőzzük, mint a végén mindent, mindig. Mert mindig a jó győz. Még ha most nem is tűnik úgy. Köszi, hogy eljöttetek a Ted-előadásomra, csak ennyit akartam!?

Fluor Tomi (@fluortomi) által megosztott bejegyzés,

A Wellhello legújabb dala egyébként nemrég debütált. A Ölelni szavakkal című számban hasonló gondolatokat fogalmaznak meg. A dal ugyanis a bezártságról és az elszigetelődésről szól.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk