hirdetés

SZTÁRVILÁG

Felháborodtak a britek azon, hogy Meghan Markle és Archie nem megy Harry herceggel Angliába

A brit bulvársajtó szerint nagyfokú tiszteletlenség lenne a hercegné részéről, ha nem venne részt többek közt a királynő születésnapján sem.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 31.

hirdetés

Belsős információk szerint Meghan Markle nem utazik vissza Angliába férjével, Harry herceggel, a brit sajtó tapintatlan és ignoráns húzásnak titulálta a hercegné döntését - írja a Daily Mail.

A királyi családhoz közel álló három különböző forrás szerint is Harry herceg idén nyáron Londonba látogat, a brit királyi családban ugyanis több olyan esemény is lesz, amelyen részt szeretne venni: nagyapja, Fülöp herceg június 1-én ünnepli 100. születésnapját, június 12-én a királynő hagyományos születésnapi ünnepsége lesz, július elsején pedig édesanyja, Diana hercegné szobrát leplezik le a Kensington palotában.

Nagy valószínűséggel nem megy azonban vele felesége, Meghan Markle és 18 hónapos fiuk, Archie sem. Az egyik forrás szerint Markle "személyes és praktikus" okok miatt döntött így.

A királyi családdal foglalkozó szakértők szerint mindez meglehetősen udvariatlan lépés lenne Markle részéről, mivel ezzel azt jelzi a királyi családnak, hogy nem kér belőlük. Egy másik forrásnak szintén arról van tudomása, hogy Harry herceg egyedül készül Angliába. Amennyiben vinné a feleségét is, botrányba fulladhatna többek közt a királynő születésnapja, "és mindenki csak a drámát várná".

Nigel Cawthrone szakértő szerint egyenesen PR-katasztrófa lenne a királyi család számára, ha Markle a királynő születésnapját is kihagyná, amely beárnyékolná és elvenné a fókuszt az ünneplésről.

Meghan Markle nemrég azzal került ismét a brit címlapokra, hogy kiderült: törölte saját nevét fia születési bizonyítványából, és már csak „őkirályi fensége, a sussexi hercegné” néven szerepel a dokumentumon.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk