hirdetés

SZTÁRVILÁG

Felháborodott Schobert Norbi: kirúgták a szívsebészt, aki megmentette az életét

Dr. Székely Lászlót a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet szívsebészeti osztályának éléről távolították el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 21.

hirdetés

Schobert Norbi az életét köszönheti dr. Székely László szívsebésznek, akit elküldték a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Szívsebészeti Osztályának éléről.

A fitneszguru a Facebook-oldalán is kiírta véleményét: "Azt az Embert rúgták ki, aki megmentette az életem egy olyan kórházban, ahol fertőzést kaptam el. Egy jelölt vezető hatalmi játszmája kivonja a forgalomból vetélytársát. A legjobb szívsebészt, aki ezrek életét menti meg és műtét közben megóvta egy Nő nőiességét... Itt tartunk. Norbi"

Norbi a Blikknek elmondta, hogy nagyon ledöbbent az elmúlt napok eseményein.

"Egy életre szóló hálával tartozom Székely Lászlónak, s ezzel rajtam kívül még sok ezren vannak így" – mondta a lapnak. Azt is elárulta, hogy a szívsebész egy 24 órás ügyelet után vállalta el az ő operációját. Kilenc órán át tartó operáció közben "eltávolította majdnem a fél szívemet, és a saját kezével, egy teflonanyaggal pótolta a hiányzó részt. Csupán 10 % esélyem volt a túlélésre, ő azonban csodát tett" – mondta.

Norbi szerint dr. Székely László életét a gyógyításnak szentelte, és egy pótolhatatlan sebész.

hirdetés

Mint azt megírtuk, az ország egyik leghíresebb szívsebészét, a kardiológiai intézet főorvosát menesztették az intézményből. A kórház főigazgatója azzal indokolta a döntésüket, hogy mikor egy szívműtét közben megsérült a nő mellimplantátuma, a főorvos egy külsős plasztikai sebész segítségét kérte annak helyrehozatalához.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk