/sztarvilag/ezeken-a-helyeken-nyaralnak-iden-a-hiressegek/
hirdetés

Ezeken a helyeken nyaralnak idén a hírességek

Nagyon irigykedünk!
hirdetés

Minden évben felmerül a kérdés, hol töltsük el a nyári pihenésünket: míg sokan a Balatonra esküsznek, vannak, akik külföldre vágynak, de akadnak olyanok is, akik inkább több, pár napos utazást terveznek.

Amennyiben az első csoportba tartozol, és már kimerítetted a bakancslistádat, érdemes ötletet meríteni kedvenc hírességeinktől. Most megmutatjuk, hol nyaralnak a legmenőbb sztárok!

1. Nicole Kidman: Tasmania

Kidman egy nemrégiben adott interjújában kifejtette, hogy idén nyáron nem csak a gyerkőceivel megy nyaralni, mindenképpen szeretne találkozni nővérével és anyukájával is. Előbbi elkíséri őket Tasmániába is, ahol egy gyalogtúrán csodálják meg a tájat.

2. Harry herceg és Meghan Markle: Írország

hirdetés

Igen, még a királyi család tagjai is nyaralni mennek, bár még ilyenkor is eleget kell tenniük a kötelezettségeiknek. Meghan Markle és Harry Írországba mentek történelmi kirándulásra, és még Dublin legmenőbb éttermébe, a Delahuntba is betértek.

3. Jay Z és Beyoncé: Cannes

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

Cannes nem csak a filmfesztivál idején menő, az év többi részén is egy valódi paradicsom. Kinek is hihetnénk jobban, mint az r'n'b istennőjének és férjének, akik hajókirándulásra indultak a francia riviérán.

4. Pink és Carey Hart: Indonézia

Thankyou to the people and the ocean and the energy of Bali. We love you.

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

Ha nyaralásról van szó, Pink nem aprózza el. Nem csak a házaspár, de két kisgyermekük is Balira utazott, ahol az énekesnő posztja alapján fantasztikus energiákat szippanthattak magukba. Nem csodáljuk, ha mostantól minden évben ide járnak majd.

5. Justin Bieber és Hailey Baldwin: Hampton-vidék

Hailey Baldwin (@haileybaldwin) által megosztott bejegyzés,

Itthon kevesebben ismerik, holott az amerikaiak egyik kedvenc üdülőhelye a Long Island-i Hampton-vidék. Nem csoda, hogy a friss jegyespár egy eldugott kis szigetet választ a romantikázáshoz, ahol garantáltan senki sem zavarja meg a nyugalmukat.

6. Kate Hudson és Goldie Hawn: Görögország

Nem csak a magyarok, de a legnagyobb sztárok is imádják Görögországot. Hudsonék a teljes országot bejárják. Szerencsére az egész család lelkesen Instázik róla, így minden lépésüket nyomon követhetjük.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk