hirdetés

Ezek a tetkói Hosszú Katinkát juttatják majd Shane Tusup eszébe - hogy lehet majd így csajozni?

Egy pszichológus még azt is megtippelte, hogy Shane nem fogja eltávolítani a tetoválásait.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. február 22.

hirdetés

Shane Tusup és Hosszú Katinka kapcsolata valószínűleg véglegesen zátonyra futott, hiszen Katinka a hírek szerint már a válókeresetet is beadta.

A Bors arról elmélkedik, hogy a továbblépés mégsem mehet olyan egyszerűen - főleg akkor, ha az egyik fél testén hordozza például nagy szerelmének becenevét, és a világbajnoki győzelem dátumát.

Shane bőrén pedig rengeteg tetoválás kapcsolható Katinkához, például Iron Lady-s varrása, amivel kapcsolatban egy szakembert is megkérdeztek, hogy vajon mennyire lehet könnyű így csajozni.

De lehet úgy új párkapcsolatot kialakítani, hogy az új barátnő mindig az exszel szembesül?

"Shane esetében igen" – olvashatók Hevesi Kriszta szexuálpszichológus szavai a Bors cikkében.

hirdetés

"Mert ő nem zsákbamacskát árul, az egész világ tudja, hogy Hosszú Katinka férje volt"

- tette hozzá a szakember.

A pszichológus még azt is megtippelte, hogy Shane nem fogja eltávolítani a tetoválásait.

"A karján látható világcsúcsot nélküle nem érte volna el az Iron Lady. Ennél sokkal problémásabb lehet a másik fél számára, hogy a közvélemény még sokáig egy párként fogja kezelni Shane-t és Katinkát. Va­lamint az, hogy mindenki az úszónőhöz hasonlítja majd az új barátnőt" - részletezték a problémát.

Dear jet lag, I refuse to acknowledge you! Sincerely, Shane #IronLady #IronNation #MindOverBody #HWAPO #IronCorp #Iron #hosszukatinka #katinkahosszu

4,069 Likes, 11 Comments - Shane Tusup (@tusup11) on Instagram: "Dear jet lag, I refuse to acknowledge you! Sincerely, Shane #IronLady #IronNation #MindOverBody..."

I feel like when I bend over backwards for you, all you do is laugh 'Cause that ain't good enough You expect me to fold myself in half 'til I snap

2,315 Likes, 12 Comments - Shane Tusup (@tusup11) on Instagram: "I feel like when I bend over backwards for you, all you do is laugh 'Cause that ain't good enough..."

Amazing new work thanks to the genius @twigsparks

1,621 Likes, 6 Comments - Shane Tusup (@tusup11) on Instagram: "Amazing new work thanks to the genius @twigsparks"

To the most beautiful woman I know, the wife that makes me the luckiest man on earth, and most important of all, my best friend that always has my back, makes every day an adventure, and never fails to make even the most boring of situations into a hilarious amazing experience, I am so happy we met in life, and I hope you know that I truly love my life with you! I know this is our 4th anniversary but I think more important is that it is also our 9th anniversary being together! Most amazing 9 years I can image a couple having! I mean the stories we already have for our future kids will sound like we made the stories up! I'm not sure how we keep improving year after year but I am sure excited to keep trying with you! I always look forward to every morning waking up next to you! Basically my beautiful girl, its you and me against the world! Always and forever! ...and ever... yes "and ever"... yes that was in fact mentioned during the wedding ceremony... capisce!?!?! ??

6,891 Likes, 25 Comments - Shane Tusup (@tusup11) on Instagram: "To the most beautiful woman I know, the wife that makes me the luckiest man on earth, and most..."

Ezt a két képet pedig csak úgy idetesszük [ :_((((((( ]

You are my best friend, my human diary, and my other half. You mean the world to me! I love my life with you and I love you more than I know how to put into words! Happy Valentine's Day my beautiful goddess!

7,390 Likes, 32 Comments - Shane Tusup (@tusup11) on Instagram: "You are my best friend, my human diary, and my other half. You mean the world to me! I love my life..."

Maturity is learning to walk away from people and situations that threaten your peace of mind, self-respect, values, morals and self worth.

4,737 Likes, 15 Comments - Shane Tusup (@tusup11) on Instagram: "Maturity is learning to walk away from people and situations that threaten your peace of mind,..."hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Szikora Róbert: „Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa”

A zenész beszélt a családja múltjáról, a zenéről, a vallásról és a politikáról is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Szikora Róbert a Mandinernek adott interjúban beszélt a családjáról, az életéről, a zenéről és a politikáról is.

A család múltjáról elárulta: "Az apai nagyapám kint volt a gulágon. Okos fiú volt, megtanult kicsit oroszul, és ő tolmácsolt a fogva tartók és a rabok között, így hat év múlva haza is került. Apám cserkész volt, keresztény, még idős korában, a kommunista rendszerben is rövid nadrágban járt. Mindig azt mondta, azért, mert a cserkészek nem fáznak. Ahol csak lehet, keresztbe tettek neki. Nálunk kint volt a falon a Nagy-Magyarország térkép, kisgyerekként már tudtam, miért írta azt József Attila, hogy nem, nem, soha!"

A lap megkérdezte a 66 éves zenészt arról is, hogy miért szokta Orbán Viktor miniszterelnököt dicsérni a nyilvánosság előtt.

"Római katolikus, vallásos ember vagyok. Magyar és hazaszerető. Meggyőződésem, a jó Isten keze van abban, hogy egy olyan korban élhetek, amikor egy keresztény, katolikus országnak egy ilyen ember a vezetője, mint a miniszterelnök. Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa, és hiába savazzák és próbálják lejáratni, nem lehet kiütni.

Sakkos példát hozva, Orbán Viktor hat lépéssel előrébb jár, mint a hazai liberálisok és baloldaliak, ráadásul velük ellentétben, van víziója. Ha ő nincs, ma itt lennének a migránsok. Nem kellenek a migránsok, van nekünk elég gondunk a baloldallal is" - válaszolta.

Ismerősei figyelmeztették, hogy ne politizáljon. Elmondása szerint "Vannak ismerőseim, akik azt mondták mostanában, „ne csináld Robi, ne állj bele a politikába, mert lefelezed a közönségedet". De szerinte "66 éves koromra engedtessék már meg, hogy kimondjam, amit gondolok!"

hirdetés

A hitéről is vallott a lapnak: "Kétségtelen, a siker tudja torzítani a személyiséget. Még kezdő zenész koromban a nagypapám mindig azt mondta nekem, kisfiam, ne legyél beképzelt. Pedig akkor kicsit az voltam, hiszen dobosként bármit eljátszottam és bárkit lejátszottam. Persze annyira sosem hajlottam el, hogy ne legyek tisztában vele, a képességeimet a jó Isten adta, és így annak is a lehetőséget, hogy sikeres ember legyek.

Én pedig sokszor lubickoltam a sikerben, de sosem felejtettem el a koncert előtt vagy után hálát adni mindezért az Istennek".

A zenész még most is aktívan dolgozik. Bevallása szerint: "az utóbbi hónapokban 15-20 számot írtam, két színpadi művön dolgozom. Szent Erzsébet története musical lesz... A másik musicalt pedig Gábor Zsazsa életéről írom". Ezen kívül ő lett az idén Magyarországon esedékes Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus arca, amely a keresztények nagy ünnepe.

Arról pedig, hogy elégedett-e, azt mondta: "Igen, a jó Isten kegyes volt hozzám, hiszen én csak egy rákospalotai kiscsávó vagyok, aki az apjára akart hasonlítani. Ezért lettem zenész, aki aztán hatalmas sikereket ért el a színpadon, akit Little Richard tüntetett ki, s aki a hírnöke lehet a keresztények nagy ünnepének. Kell ennél több?"

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Két évnyi házasság után válik Koncz Zsófia fideszes képviselő és férje

A Blikk információi szerint Koncz Zsófia és párja 2018-ban egy igazi álomesküvőn házasodott össze.
Címkép: MTI/Vajda János - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Két évnyi házasság után válik Koncz Zsófia fideszes képviselő és férje, Dávid - írta meg a Blikk egy neve elhallgatását kérő forrásra hivatkozva.

Koncz Zsófia tavaly októberben egy fontos választást nyert meg a Fidesznek. A motorbalesetben elhunyt édesapja, Koncz Ferenc képviselő után ugyanis a kormánypárt őt indította a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerületben tartott időközi országgyűlési választáson, amelyen aztán ő kapta a legtöbb szavazatot.

A lap információi szerint Koncz Zsófia és férje 2018 áprilisában házasodtak össze Szerencsen. A pár igazi álomesküvőt tartott: napokra lefoglalták a szerencsi várat, hatalmas sátrat húztak fel, ötszáz fős vendégsereget hívtak, a várost pedig öt hintóval járta körül a család.

Két év házasság után azonban a válás mellett döntöttek. A lap információit Koncz Zsófia is megerősítette.

"Igen, a hír igaz – a házasság felbontásáról szóló döntésünket, hosszú utat bejárva, közösen, együttes akarattal hoztuk meg, minden kérdésben pedig vita nélkül állapodtunk meg. Az életünket – bár külön folytatjuk, mégis – egymást becsülve és továbbra is mindenben segítve kívánjuk mindezt tenni. Válásunk további részleteiről sem most, sem a későbbiekben nem kívánunk nyilatkozni, és arra szeretnénk kérni a sajtó munkatársait, hogy magánéletünk tiszteletben tartásával támogassanak bennünket. Köszönjük!"

- fogalmazott közleményében a fideszes képviselő.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés

Kucsera Gábornak újabb tetoválása lett, ám nem mindennapi mintát vállalt be

A kajakos kisfia rajzát tetováltatta magára, amin ketten, apa és fia állnak egymás mellett kézen fogva.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Kucsera Gábor testét eddig is nagyon sok tetoválás díszítette, de a napokban megint elment egy tetoválószalonba, amit követőivel is megosztott Instagram-storyjában.

Nemcsak egy, hanem két újabb tetoválást is beszerzett, először az egész lábát beborító mintákat egészítették ki, majd ezt követte egy másik tetkó, ami igazán aranyosra sikeredett.

A karjára kisfia, Beni rajzát varratta fel, ami őt és a kisfiút ábrázolja kézen fogva. Felettük pedig ez olvasható: "Beni és apa".

A világbajnok kajakozóról köztudott, hogy nagyon jó és szoros kapcsolatban van gyerekeivel, így azért nem olyan meglepő tőle ez a nagyon kedves szülői gesztus.

Forrás: Blikk

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Galambos Lajos: „Jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól”

A zenész is elkapta a koronavírust, ezért most ideiglenesen Budapestre költözött, hogy megóvja a családját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Galambos Lajos is elkapta a koronavírust, erre hivatkozva nem jelent meg hétfő reggel a Budaörsi Járásbíróságon.

A zenész a Blikknek elmondta, hogy nagyon megijedt, amikor tapasztalta magán a fertőzés tüneteit. Először hőemelkedése volt, majd lázas lett, és a végtagjai is zsibbadtak. Vasárnap pozitív lett a gyorstesztje, ezért egy PCR-tesztet is elvégeztetett, ennek még nem érkezett meg az eredménye.

Ügyvédje szerint Lagzi Lajcsit megviseli a betegség, ráadásul a családjáért is nagyon aggódik. Felesége, Boglárka különösen veszélyeztetett a koronavírus szempontjából, hiszen tüdőbeteg. A zenész ezért a biztonság kedvéért ideiglenesen elköltözött otthonról.

"A családom jól van, de távol tartom magam tőlük, nem akarom bajba hozni a szeretteimet, vagy adott esetben megfertőzni őket, főleg a feleségemet nem, aggódom érte. Ezért is döntöttem úgy, hogy egy időre Budapestre költözöm, ha pedig megjön a teszt eredménye és adott esetben pozitív lesz, akkor a családi ház egy elszeparált, külön bejárattal rendelkező részébe költözöm. Szerencsére alapvetően minden rendben, de meg vagyok zavarodva. Az biztos, hogy jó döntést hoztam, mikor elköltöztem a családomtól, hiszen ez a felelősségteljes viselkedés, hogy óvom őket"

- mondta Galambos Lajos.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: