/sztarvilag/ez-botranyosan-moslek-es-nagyon-primitiv-kiakadtak-der-heni-rajongoi-az-uj-klipje-miatt/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Ez botrányosan moslék és nagyon primitív” – kiakadtak Dér Heni rajongói az új klipje miatt

Az énekesnő azt mondta, nem fog szabadkozni azért, mert ki meri mondani azt, amit eddig kevesen.
hirdetés

A héten mutatták be a nyár slágerének szánt Casanova-feldolgozást Dér Heni, Curtis, Zoltán Erika és Lotfi Begi előadásában. A 30 éves sláger újraértelmezése alaposan kiakasztotta a hallgatóságot.

Dér Heni a megjelenéskor a Borsnak elmondta, hogy felkészült arra, hogy sokakat megbotránkoztat majd a szókimondó rapjük. De úgy véli, hogy ha a férfiaknak szabad trágár stílusban utalni a szexualitásra, akkor egy nőnek miért ne lehetne?

"Igaz, nagyon megosztó, sokan kiakadtak a szövegen, de mit mondjak? Hozta a papírformát. Éppen erre számítottunk. Ez abszolút az én világom, élvezem, hogy

nő létemre vállalom a szabad szájú, megmondó szövegvilágot, mert nem tartom fairnek, hogy egy férfi rapper bármikor porba alázhatja a női nemet, de a visszavágónál már egyből kiakasztjuk a potmétert.

Könyörgöm, nem fogok szabadkozni azért, mert ki merem mondani azt, amit eddig kevesen! Erika is a maga idejében úttörőnek számított, és tetszik vagy sem, élvezem ezt a feminista szerepet. Én magam mondtam Curtisnek - mert hogy ő írta a dal szövegét -, hogy ne fogja vissza magát"

hirdetés

- mondta az énekesnő.

A rajongók azonban másképp látják. A kliphez rengeteg komment érkezett máris, amelyben sokan úgy vélik, hogy ez a szerep nem illik Henihez.

"Heni ez eléggé "útszélire" sikeredett... Igaz újabban ezt a stílust erőlteted, de nagyon nem áll jól sőt.... (ettől sokkal jobban énekelsz és színvonalasabb előadást is tudsz produkálni sztem... (pl sugarloaf, oké h szeretnél vagy szerettél volna abból a karakterből kilépni, de akkor is 10000x jobb volt és ott valóban énekeltél)"

"Borzalmas ahogy Heni elhiszi magáról hogy neki ez a stílus jól áll."

"Kicsavarlak éjjel amíg ezek nyammognak a hegyén?” Mikor süllyedtél idáig Heni?"

"Heni szenzációs énekes, de ez botrányosan moslék és nagyon primitív, ráadásul teljesen méltatlan hozzá is, de tulajdonképpen mindannyiukhoz...Ati "része" volt maga a megváltás az egész zenében (sőt, zseniálisan jó lett), illetve Begi munkája, persze."

Többen is azt tanácsolták, hogy csak Curtis részét kéne meghagyni belőle, a többit meg ki kéne vágni.

Sokan szóvá tették, hogy mostanában a régi dalokat veszik elő, ahelyett, hogy jó újakat készítenének.

"Ezt most miért kellett? :( Heni jó lenne ha megtalálná magát végre! Curtis remélem visszatalál arra az útra amit az utóbbi időkben elkezdett járni! Erika még mindig csúcs. Kár, hogy a nevét adta ehhez a szennyhez!"

A Casanova klipjéért lapozz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk