hirdetés

Exkluzív interjút adott Curtis: traumákról és drogproblémáiról is beszélt

A beszélgetés közvetlenül a Majkával való szakítás előtt készült, most tették közzé.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 07.

hirdetés

Legnehezebb időszakáról vallott Curtis, aki a Sláger TV Bencze házhoz megy című műsorában adott interjút. A beszélgetés közvetlenül a Majka SZIN-es bejelentése előtti napon lett felvéve, most vasárnap kerül adásba – a rapper őszintén beszélt benne problémás fiatalkoráról is, írja a Blikk.

Curtis kitért többek között arra is, hogy gyerekkori balhéiból a foci jelentette számára a kiutat (az Újpest igazolt, NBI-es játékosa is volt). Futballkarrierje egy sérülés miatt szakadt félbe, ez volt az, ami a zene felé hajtotta őt.

„Ahol felnőttem, és ahogy szocializálódtam a telepen… egy ilyen gyereket kiemelnek, aztán keres egy csomó pénzt, szponzorok keresik meg, hogy hordd a cipőiket, amiket előtte csak kirakatban néztél és folyt a könnyed érte, és aztán mindent megkapsz, azt szerintem nagyon nehéz kezelni. A sikert ugyanolyan nehéz kezelni, mint azt, hogy nincs semmid”

– nyilatkozta a műsorban a rapper, aki édesapja elvesztéséről és drogproblémáiról is beszélt.

„Nagyon sok gyerek rólam vesz példát, és amikor látják, hogy Curtis bemindenezve oszlopot visz ki a luxuskocsijával, akkor egy gyerek az lehet, hogy azt hiszi, hogy menő, mert azt csinálta a kedvence, közben pedig nagyon nem menő az. Arra nem is vagyok büszke, azt a korszakomat nagyon kitörölném.”

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk