hirdetés

SZTÁRVILÁG

Erzsébet királynő és férje már 73 éve házasok, dédunokáik kedves képeslappal köszöntötték őket

A királyi család Instagram-oldalán meg is osztottak egy friss fotót a 94 éves királynőről és a 99 éves Fülöp hercegről.
Fotó: Northfoto - PA Wire/PA Images - szmo.hu
2020. november 20.

hirdetés

Erzsébet királynő és Fülöp herceg ma, pénteken ünneplik a 73. házassági évfordulójukat. A párt három dédunokája, György, Sarolta és Lajos egy saját kezűleg készített képeslappal lepte meg.

A 94 éves királynő és 99 éves férje a Buckingham-palota által kiadott fotóján mosolyogva olvassa a képeslapot, amivel mindhárom dédunoka, köztük a kétéves Lajos is órákig foglalkozott.

A színes borítót a 73-as szám díszíti, az oldalakat a gyerekek ezen kívül kék, zöld, sárga és piros pöttyökkel dekorálták.


A dédszülők számára különösen szívmelengető lehet az ajándék, hiszen már hetek óta nem látták a dédunokákat: a windsori kastélyba vonultak el, ahol tavasszal is karanténoztak, ide kézbesítették az üdvözletet.

hirdetés

Érdekesség, hogy Erzsébet és Fülöp ebben az időszakban több időt töltöttek egy fedél alatt, mint az elmúlt évtizedek során bármikor.

A királynő a képen ugyanazt a krizantémot formázó zafír- és gyémánt brosst viseli, mint 1947-es nászútján, amikor férjével a házasságkötést követően a dél-angliai Broadlandsbe utaztak.

Forrás: Daily Mail.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk