hirdetés

SZTÁRVILÁG

Elon Muskék átnevezték a gyereküket, de csak annyira, hogy megkerüljék a törvényt

Továbbra is inkább hasonlít egy rendszámra, esetleg egy birodalmi rohamosztagos kódjára, mint egy emberi névre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 25.

hirdetés

Május elején megszületett Elon Musk és Grimes közös gyermeke, a pár pedig még sztármértékkel nézve is elég elszállt nevet adott neki:

a kisfiú az X Æ A-12 nevet kapta, amely először poénnak hangzott, ám miután Grimes kommentben kezdte el magyarázni a név mélyebb értelmét - az X az ismeretlen változó, az Æ tündéül a szeretetet és a mesterséges intelligenciát jelent, az A-12 pedig a pár kedvenc repülője - kiderült, hogy tényleg így szeretnék elnevezni szegény gyereket.

Ekkor azonban a kaliforniai törvények léptek közbe, amelybe kristálytisztán bele van foglalva, hogy nem tartalmazhat számot egy név.

Így Muskék kénytelenek voltak megváltoztatni a gyermek nevét, de ne gondoljuk, hogy Lajos vagy Attila lett a legifjabb Musk-poronty: X Æ A-Xii lett.

Úgy tudták ugyanis megkerülni a kaliforniai törvényt, hogy a 12-őt római számokkal írták le. Mindezt Grimes egy Instagram-kommentben árulta el, ahol azt kérdezték, hogy megváltoztatták-e a gyermek nevét. Az énekesnő szerint ráadásul így sokkal jobban is néz ki leírva a név.

hirdetés

Aki esetleg azon agyalna, hogy az ördögbe kell kiejteni mindezt, segítünk: Ex Ash A Twelve.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk