hirdetés

SZTÁRVILÁG

Életünk története: sokkolta az öregedés Járai Mátét és feleségét

A műsorban a házaspár beszélt arról is, hogy megbánták-e, hogy nem vállaltak gyereket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 07.

hirdetés

Friderikusz Sándor bejelentette, a tegnapi adás volt idén az utolsó, az Életünk története tavasszal tér majd vissza. A hatodik részben a Járai házaspár jövőjébe tekinthettünk bele. A most 42 éves Járai Mátét és a szintén 42 éves Járai Kírát első körben 20 évvel, majd 40 évvel öregítették meg a maszkmesterek.

Kíra sokkot kapott, amikor tükörben meglátta 62 éves önmagát.

„Úgy képzeltem, hogy ennyi ráncom 80 évesen lesz, vagy akkor sem” - nyilatkozta, majd hozzátette, hogy mindkettejük tekintetében azt látja, hogy megtörte őket az élet.

„Nem tudom elképzelni, hogy ezalatt a 20 év alatt mi történhetett, de minthogyha nem lett volna annyira boldog életünk.”

Járai Kíra meglepő módon az utolsó öregítést sokkal jobban viselte, ellentétben férjével, aki nagyon elszomorodott, amikor 82 évesen tükörbe nézett. Ezen nem segített párja sem, aki azzal kommentálta külsejét, hogy:

hirdetés

"Most tényleg olyan vagy, mint egy cickány"

„Nekem az volt megdöbbentő, hogy láttam magamon, hogy mindaz amit szerettem magamban, a külsőmben, az arcomban, az eltűnt” - fogalmazott Máté negyven évvel későbbi énje.

A műsorban Friderikusz arra is rákérdezett, hogy nem bánják-e majd meg, hogy nem vállaltak gyereket.

A nő elmondta, hogy ez az ő döntése miatt van így. „Én félek, hogy megbánjuk. Félek attól, hogy Máténak ezt nem adtam meg. Ő annyira jó apa lenne.”

„Elhitettük magunkkal hogy ez így jó. De ha őszintén kérdezi, azt hiszem, hogy megbántuk”

- hangzott el Máté válasza, aki hozzátette, sose várná el Kírától, hogy csak azért szüljön gyereket, hogy ezzel megfeleljen neki. Mint fogalmazott, ez egy szívbéli döntés kell hogy legyen.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk