/sztarvilag/eletunk-tortenete-balsai-moni-es-ujj-meszaros-karoly-megdobbentek-amikor-meglattak-egymast-40-evvel-idosebben/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Életünk története: Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly megdöbbentek, amikor meglátták egymást 40 évvel idősebben

Azonban a színésznő és a rendező is meg volt elégedve időskori kinézetével.
hirdetés

Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly voltak az RTL Klubon futó Életünk története című műsor legutóbbi adásának vendégei, akik először saját életükről, munkájukról, kapcsolatukról, gyermekük örökbefogadásáról meséltek, majd szembesülhettek azzal, hogy nézhetnek ki 20, illetve 40 év múlva.

Az első öregítés után a színésznő 62, a rendező pedig 72 évesen tért vissza a stúdióba. Bár első ránézésre meglepődtek a kinézetükön, de mindketten úgy fogalmaztak, hogy szerintük teljesen rendben lesz, ha így festenek majd 20 év múlva.

Aztán jött a második kör, amikor még öregebbek lettek: Móni már 82 éves önmagával találkozhatott, Károly pedig 92 évesen láthatta magát. Ekkor már igencsak megdöbbentek, már akkor is, amikor még csak egymást nézegették.

"Ez te vagy?" - kérdezte a rendező feleségétől, majd azt mondta, "felismerhetetlen vagy", amin a színésznő jót nevetett.

"Te is eltűntél egy picit" - mondta Móni.

hirdetés

Lapozz a videóhoz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk