A Rovatból
hirdetés

Elég bizarr feladatot kapott a terhes Tápai Szabina a babaváró buliján

A kismama annyira nem volt oda a poénért, de azért elismerte, hogy vicces volt.

Link másolása

Nagy meglepetést kapott Tápai Szabina: a barátai babaváró bulit rendeztek neki, ugyanis hamarosan érkezik a Kucsera család újabb tagja.

"Életem legnagyobb meglepije ért ma! Ilyen még sosem volt, mindig számítottam rá egy kicsit ha szerveztek nekem valamit! Pont 1-2 napja gondolkodtam rajta, hogy huuu, lassan itt a szülés és el is maradt a babaváró buli! Mondjuk a Beninél még nem volt ekkora divat és nem is volt neki, úgyhogy ennyivel le is tudtam magamban! De ami ma ért engem, iszonyatosan hálás vagyok nektek, hogy megszerveztétek titokban!"

- hálálkodott a boldog kismama Instagram-oldalán.

Életem legnagyobb meglepije ért ma! ? Ilyen még sosem volt, mindig számítottam rá egy kicsit ha szerveztek nekem valamit! Pont 1-2 napja gondolkodtam rajta, hogy huuu, lassan itt a szülés és el is maradt a babaváró buli!? Mondjuk a Beninél még nem volt ekkora divat és nem is volt neki, úgyhogy ennyivel le is tudtam magamban! De ami ma ért engem, iszonyatosan hálás vagyok nektek, hogy megszerveztétek titokban! @adameczalexandra @lowandrea @pandus87 @nono__04 @eszter.kucsera @timi7474 @vajdaluca @edinakulcsar_official bepótoljuk ?? @flofofi16 veled is?? @juditlunger #kucseramari #biroari @kucseragabor @mrfunk_budapest #babaváró #titok #secretparty #friends #csajok #?

10.1k Likes, 26 Comments - Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) on Instagram: "Életem legnagyobb meglepije ért ma! ? Ilyen még sosem volt, mindig számítottam rá egy kicsit ha..."

Volt azonban egy kellemetlen meglepetés is a bulin. Egy vicces, ám kicsit undorító feladatot kellett teljesítenie az édesanyának, ami nem igazán volt kedvére való. Ezt bizonyítja az Instára feltöltött, róla készült kép is:

"Kissé oda voltam!... Pelusból kellett baby ételt ennem, azért nem volt egy álom! Viszont nagyon vicces volt!"

- mesélte az egykori kézilabdázó.

Kissé oda voltam! ? Bocsi kiszúcsott egy-két oda nem illő szó!? Pelusból kellett baby ételt ennem, azért nem volt egy álom!? Viszont nagyon vicces volt! #babaváró #babyiscoming #friends

2,562 Likes, 5 Comments - Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) on Instagram: "Kissé oda voltam! ? Bocsi kiszúcsott egy-két oda nem illő szó!? Pelusból kellett baby ételt ennem,..."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: