/sztarvilag/eleg-beteg-klipet-keszitett-ariana-grande-a-mellebol-lo-szivecskeket-a-pasija-meg-kitepi-egy-srac-szivet/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Elég beteg klipet készített Ariana Grande, a melléből lő szívecskéket, a pasija meg kitépi egy srác szívét

Az új dal nem annyira átütő, de a hozzá készült klipben mindenért kárpótolnak... vagy legalábbis megpróbálták.
hirdetés

Ariana Grande egyébként is egy nagyon megosztó személy, vannak, akik teljesen odavannak az énekesnőért, mások pedig ki nem állhatják. Nem is csoda, hiszen az utóbbi időben a magánélete került előtérbe, miután szakított egykori párjával, Mac Miller zenésszel és rohamos gyorsasággal talált magának egy új pasit, akivel néhány hét után máris eljegyezték egymást. Esküvő végül nem lett. Ariana exe, Mac Miller később, feltehetőleg drogtúladagolás következtében meghalt.

Az énekesnő viszont azóta sem hagyott fel jó szokásával, sorra dobálja ki az új dalokat, amik talán ennek a tömeggyártásnak köszönhetően kicsit egyhangúra és unalmasra sikerülnek az utóbbi időben. Ariana legújabb dala, a boyfriend is ilyen szám lett. A dalt egyébként az énekesnő a Social House formációval készítette.

Tehát, a boyfriend sem lett egy igazán átütő dal, talán ezt akarták egy kicsit kompenzálni a hozzá készült videóval, ami... hát, mindenki döntse el, hogy mennyire sikerült.

hirdetés

A klipben ugyanis Ariana a Social House egyik tagjával alkot egy párt. Nagyon féltékenyek egymásra, és gondolatban mindent megtesznek azért, hogy a másik körül legyeskedő pasikat vagy éppen csajokat eltántorítsák. De azon már meg sem lepődik az ember, hogy az ártatlan kis Ariana Grande átlövi egy íjjal egy lány kezét, a pasi meg kitépi egy másik srác szívét, ugyanis a legnagyobb meglepetés még csak ezután következik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tomorrow night ??

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés,

Ha kíváncsi vagy a videóra is, lapozz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk