/sztarvilag/eladta-meregdraga-luxusautojat-vajna-timea-mar-a-kovetkezo-kocsijat-keresi/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Eladta méregdrága luxusautóját Vajna Tímea, már a következő kocsiját keresi

Párjával már szalonban is jártak, ahol gyönyörű és drága autók között pózolt.
hirdetés

Vajna Tímea és új szerelme, Zoltán a napokban Los Angelesben egy exkluzív luxusautó-szalonban jártak, ahol méregdrága kocsik között pózolt a tavaly év elején megözvegyült celeb - írja a Blikk.

Tímeának nemrégiben sikerült eladnia szeretett Lamborghinijét. Mint kiderült, egy férfi vette meg. Lehetett is látni, ahogy Budapest utcáin furikázik vele.

"Andy halála után döntött úgy Timi, hogy túlad rajta, egyrészt financiálisan még bizonytalan volt a jövője, de azt már akkor tudta, hogy Amerikába költözik, így minek is tartana fenn egy méregdrága autót Budapesten"

- tudta meg a lap a nő egyik ismerősétől.

Végül több mint egy év után sikerült megválni a minimum 50 milliós járgánytól, de Vajna Tímea saját bevallása szerint is nagyon szereti a sportautókat, úgy látszik, nem sok ideig bírja nélkülük.

hirdetés

Az Insta-sztorikban a celeb és párja főleg Ferrarik és Rolls-Royce-ok között láthatók. Arról nincs információ, hogy végül vásároltak-e egyet a luxuskocsik közül.

Vajna Tímea többször is pózolt eredetileg kék, majd később matt feketére festett Lamborghinijével. Az Instagramján megosztott képeket ITT és ITT tudod megnézni.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk