SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Egyedül töltötte egy szobában a szilvesztert Majka felesége, miután ismét elkapta a koronavírust

Nem így tervezte, de az élet megint megírta helyette a forgatókönyvet, fogalmazott.

Link másolása

Hosszú posztban számolt be az Instagramon Majoros Hajnalka, Majka felesége arról, hogy ismét koronavírusos lett. Azt is elárulta, hogy a szilvesztert ezért teljesen egyedül tölti, mivel a gyerekei és férje nem kapták el a vírust.

"Azt hittem nem lesz időm év végi posztot írni, kitenni bármi olyan képet, ami a mai naphoz illene! Gondoltam úgyis túl elfoglalt leszek ehhez, mert a családommal társasozunk, filmeket, meséket nézünk. Táncolunk, zenét hallgatunk, iszogatunk, és izgatottan készülünk a ma esti házibuliba, ahol a tesómék, barátaink is ott lesznek, a fiaim pedig addig maradhatnak fent, ameddig csak bírnak! Úgy tűnt nem lesz elég időm, mert előtte még hajat kell mosnom, ki kell sminkelnem magam, ki kell választanom a ruhát, amit felveszek, amit a fiúk felvesznek…

Még a lencsét is meg kell főznöm, mert nálunk ez szokás, hogy újévkor azt eszünk! Kötelező. Azt hittem nem lesz elég időm, és majd Storyba amúgy is kiteszek valamit! Mondjuk azt, ahogy ordít a zene, és mi üvöltve énekeljük, az Ájvantjúbeket az N Sync-től! De az élet megint megírta helyettem a forgatókönyvet.

Igen, lett időm erre a posztra, és az elkövetkező napokban is lesz időm, csak épp nem úgy, ahogyan azt elterveztem, szerettem volna! Szobafogságra lettem ítélve! Egyedül vagyok egy szobában, miközben a családom tagjai itt vannak a házban! Hallom ahogy Peti a lencsét készíti, amit persze előző este beáztatott. A fiúk társasoznak, filmet néznek! Arti ugatja a szomszédokat, ellenben a petárda durrogtatása hidegen hagyja! Szerencsére- Előkerülnek lassan a dudák is, aminek a hangjától ugyan szétmegy a fejem, de most alig várom, hogy halljam, ahogy a fiaim megfújják!

Szóval…Drága covid úr/hölgy! Egy évvel ezelőtt már jártál nálunk, amikor is igen mély nyomokat hagytál bennünk! Reméltem, hogy többet nem találkozunk, mivel akkor keményen megküzdöttünk, és az oltásokkal is felvettük a harcot ellened! Te mégis itt vagy, és bár margódra legyen írva, most nem vagy annyira kemény legény, és eddig a kiscsaládom többi tagját is békén hagytad, mégis meg kell, hogy kérjelek szépen alázattal, HÚZZAFRANCBA innen tőlem is!"

– írta.

Majka és családja egy évvel ezelőtt már megküzdött a koronavírussal, a rapper kétszer is kórházba került, és kétoldali tüdőgyulladást, illetve mellhártyagyulladást kapott. Majoros Hajnalka enyhébb tünetekkel vészelte át a fertőzést, de őt is megviselte az időszak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Jada Pinkett Smith „soha” nem akart feleségül menni Will Smith-hez, még sírt is az esküvőn
Annyira mérges volt a helyzetre a színésznő, hogy zokogva vonult az oltár elé. A násznép nem értette, hogy mi történik.

Link másolása

Jada Pinkett Smith-nek esze ágában sem volt feleségül menni Will Smith-hez, írja a New York Post. A színésznő erről a facebookos Red Table Talk című talkshowban beszélt még 2018-ban.

„Olyan nagy nyomás nehezedett rám fiatal színésznő létemre, és még terhes is voltam, egyszerűen nem tudtam, mit tegyek. Soha nem akartam férjhez menni”

– mondta három beszélgetőtársának, vagyis a férjének, az anyukájának és lányának Jada Pinkett Smith.

A négy évvel ezelőtti műsorban a 21 éves Willownak elárulja azt is, hogy édesanyja erőltette rájuk az esküvőt, miután Jada teherbe esett azóta 23 éves fiukkal, Jadennel. Adrienne Banfield-Norris némileg másképp emlékszik a történtekre. A 68 éves színésznő szerint Jada valóban nem akart akkor még feleségül menni Willhez, de emlékei szerint szóba sem került, hogy lánya a házasság gondolatát általában véve is elutasítja.

Jada és Will végül az anyuka nyomására 1997-ben házasodtak össze Baltimore egyik festői külvárosában. A csodás helyszín ellenére az örömanya emlékeiben is úgy él, hogy nem ez volt minden idők legjobb hangulatú lagzija.

„Az esküvő szörnyű volt” – ismerte el Banfield-Norris. A lánya megbetegedett, ráadásul nem volt hajlandó részt venni semmiben, emiatt komoly zűrzavar alakult ki. Jada Pinkett Smith erre úgy emlékszik, hogy rendkívül ideges volt az esküvő miatt. Egy idő után annyira mérges lett a helyzetre, hogy zokogva vonult az oltár elé a násznép szeme láttára.

Ezzel szemben Will Smith élete egyik legfontosabb napjának írja le az esküvőt. A friss Oscar-díjas filmsztár ötéves kora óta készült a családalapításra, minden vágya volt a házasság.

A beszélgetésben végül Will és Jada arra jutnak, hogy minden körülmény ellenére jó döntést hoztak aznap. Adrienne Banfield-Norris pedig bocsánatot kért, amiért nem tartotta tiszteletben lánya akaratát, és amiért rábeszélte az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám: „Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk”
Egy ideje már különváltak útjaik, de a légtornász csak most közölte a hírt követőivel.

Link másolása

Sáfrány Emese Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy már egy ideje szétmentek párjával és kisfia édesapjával, Hornyák Ádámmal.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben”

- írta bejegyzésében.

A légtornász megköszönte a közös éveiket Ádámnak és azt, hogy neki köszönhetően édesanya lett. Kisfiuk, Nolen tavaly júniusban született.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Összeházasodott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz
Elképesztően drága esküvőt tartottak, becslések szerint 1,3 milliárd forintba kerülhetett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

David Beckham 23 éves fia, Brooklyn elvette Nicola Peltz színésznőt, most volt az esküvőjük - számolt be a Daily Mail. A hírek szerint hagyományos zsidó szertartással keltek egybe, a Peltz család felmenői miatt.

A férj, Brooklyn Beckham még egy szalvétába tekert poharat is összetört a sarka alatt, miután a rabbi összeadta őket.

A lap mutatott lesifotókat is, így kiderült, hogy az esküvőn jópár híresség jelen volt. Például a teniszező Serena Williams, Eva Longoria színésznő és Gordon Ramsay világhírű séf is. Egyébként Brooklyn Beckham is séfként próbál érvényesülni, de a Wikipedia szerint nincs igazán tapasztalata a főzésben, és semmilyen, ilyen irányú oktatásban nem vett részt.

Az esküvőn hat koszorúslány volt, köztük a 10 éves Harper Beckham is. A Daily Mail úgy számolt, hogy 1,3 milliárd forintnak megfelelő összeget költhettek az esküvőre.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi videón is megmutatta, milyen a jó asszony: fát vág
Az énekesnő kis nyári toppban, bakancsban állt neki, hogy megmutassa mire képes egy fejszével.

Link másolása

Fejszével a kezében pózolt Tóth Andi legújabb posztjában. Az énekesnő ennyit írt hozzá:

"Egy jó asszony. Fát vág."

Majd két képet és egy videót is mutatott arról, hogy kell "jó asszonynak" lenni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: