/sztarvilag/egy-korszak-lezarul-jovore-veget-er-kardashianek-valosagshowja/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Egy korszak lezárul: jövőre véget ér Kardashianék valóságshowja

A hírt Kim Kardashian jelentette be Twitter-csatornáján.
hirdetés

Az American Crime Story című, az O.J Simpson-ügyet feldolgozó sorozatban egy ikonikus mondat hangzik el az egyik ügyvédet, Robert Kardashiant játszó David Schwimmer szájából, amit gyerekeihez intéz. E szerint ők Kardashianok, és számukra mindig legyen fontosabb, hogy helyén legyen a szívük és értékesek legyenek, mintsem hogy pusztán híresek. Nos, hogy a valóságban ez a mondat ténylegesen elhangzott-e az édesapától többek között lánya, Kim felé, az kérdéses, mindenesetre az kétségtelen, hogy a tengerentúli celebvilág egyik leghíresebb családjának csak mérsékelten sikerült betartani az intést: az életükről szóló valóságshow a világ egyik legsikeresebbje lett saját műfajában.

Most azonban épp Kim Kardashian jelentette be Twitter-csatornáján, hogy 14 év után véget ér az ikonikus sorozat.

„Nehéz szívvel, de meghoztuk a döntést: búcsút mondunk a K, mint Kardashiannak (eredeti címén: Keeping up with the Kardashians)”

- ezzel a mondattal indítja sorait a műsor egyik főszereplője. Egyben köszönetet mond mindenkinek, aki az elmúlt közel másfél évtizedben részt vett a műsor készítésében. Hozzáteszi: ez a show tette azzá, aki most lehet, így nem tud elég hálás lenni a nézőknek és a támogatóknak sem.

A K, mint Kardashian 2021-ben fog utoljára adásba kerülni - ezzel összesen 21 évadot él meg a sorozat.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk