SZTÁRVILÁG

Durván betámadta Tibi atya Kulcsár Edinát – szerinte egy heroinfüggő prostituáltra hasonlít a viselkedése

A netes mémpap szerint a celeb mindent, még meg sem született gyereke méltóságát is feláldozza az elérésekért.

Link másolása

Tibi atya is reagált a hírre miszerint Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyereküket várják – annak ellenére, hogy a modell nem érti, hogy esett teherbe, hisz fogamzásgátlót is szedett. A facebookos mémpap egyébként nem először száll be a Kulcsárba: már Szabó András 'Csutival' való házassága idején is sokszor beszólt a celebnek, még perre is mentek.

Tibi atya most kimondottan kemény hangú posztban mondja el, mit gondol arról, ahogyan Edina bejelentette terhességét.

„Ahogy Kulcsár Edina belövi a következő adagot a napi figyelemből, pontosan úgy viselkedik, mint bármelyik heroinfüggő: eleinte még a tiszta lájkok kellettek, aztán fokozatosan áttért az utcai minőségű mérges fejekre, ma meg már a nyomornegyedben is bőséges forgalmú, hígabb röhögők is megteszik, csak sok legyen”

– fogalmaz. Hozzáteszi: „kezdetben fenntartják a tökéletes család képét, talán túl jónak is tűnik minden. Aztán jön a törés, a tegnapi szerelem pedig még csak nem is ellenség lesz, csupán járulékos veszteség, akit a következő adagért voltak kénytelenek feláldozni.”

A későbbiekben sem finomkodik a jelzőkkel:

„A családanyaság vékony máza lassan lekopik, mint púder a prosti ráncairól, és a függő az út szélén találja magát rongyokban riszálva a szembejövő forgalomnak”.

Szerinte „ha az ára a gyermekei méltósága, akkor az. Nem akar ő ártani senkinek, csak a délelőtti adag kell”, majd arra is kitér, hogy ebben a stádiumban már nem várható el Kulcsár Edinától a betegségbelátás.

Rémületesnek és szégyenletesnek tartja, hogy semmilyen gyermekvédelem nem foglalkozik ezzel a fajta, általa abúzusnak minősített jelenséggel.

„Kulcsár Edina nyilvánosan megalázhatja még meg sem született gyermekét ország-világ előtt, toxikus családi és kapcsolati mintákat égethet be tömegek számára, de a nyilvános kritikáját gyakorolni börtönnel büntethető bűncselekmény”

– állítja.

Végül leszögezi: egy ideális társadalomban törvény tiltaná, hogy a gyermek intim élményeit a szülő ország-világ előtt teregesse ki, egy egészséges társadalomban pedig elég lenne a szülők és a közvélemény józan belátása.

(RTL.hu)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk