SZTÁRVILÁG

Dollármilliókat keresnek a videóikkal: ők a világ legnépszerűbb arcai a TikTokon

A táncos videóival ismertté vált Charli D'Amelio két évig volt a videómegosztó koronázatlan királynője, a már mémmé is vált Khaby Lame azonban megelőzte a követőszám tekintetében. De hiába a trónfosztás, mégis sokkal kevesebbet keres a lánynál.

Link másolása

A TikTok az egyik legnépszerűbb közösségi oldallá nőtte ki magát, ráadásul nagyon gyorsan. Míg eleinte inkább a kamaszok használták, mára már az egészen fiataloktól a legidősebbekig minden korosztály kedvelt videómegosztója lett. Számos sztár is aktívan használja, de jó néhány hírességet maga az applikáció nevelt ki. A TikTokot két fiatal uralja, akik nemcsak iszonyú népszerűek és az egész világon ismertek lettek a videóiknak köszönhetően, hanem rengeteg pénzt is keresnek ezzel.

A videómegosztó koronázatlan királynője eddig egy 18 éves amerikai lány, Charli D'Amelio volt, aki 2019-ben kezdett el feltölteni táncos videókat az oldalára. 2020 márciusában már ő volt a TikTok legtöbb követővel rendelkező felhasználója, az év novemberében pedig az első, aki elérte a 100 millió követőt. A korábban versenyszerűen táncoló lány már influenszerként tevékenykedik. A Forbes szerint

Charli csak a TikTokkal 17,5 millió dollárt kaszált tavaly, de jelentős bevételt kap más érdekeltségeiből is.

Szerződést kötött a Hulu streamingszolgáltatóval egy reality show forgatására róla és a családjáról, amelynek első évada még tavaly jelent meg, de már biztos, hogy lesz második évada is. De van egy igen jól jövedelmező közös cége a nővérével, Dixie D'Amelióval, aki szintén a TikTokon lett influenszer. Ketten együtt összesen 27,5 millió dollárt kerestek 2021-ben, míg egy évvel korábban közös bevételük "csak" 7 millió dollár volt.

@charlidamelio dc @claire ♬ why are famous people using this LMAO - quix ;)

Bár az anyagi jólét és a népszerűség miatt továbbra sem kell aggódnia Charli D'Ameliónak, nemrég letaszították a TikTok trónjáról.

A hasznos(nak mutatott, de a megszokottnál bonyolultabb) mindennapi praktikákat kifigurázó Khaby Lame ugyanis múlt héten megelőzte a lányt a követőszám tekintetében: a 22 éves szenegáli fiút 144,6 millióan követik, míg Charlinak 142,9 milliós követőtábora van.

Az Olaszországban élő, korábban gyári munkásként dolgozó Lame a koronavírus-járvány első hulláma idején kezdett el aktívan videókat gyártani, miután elbocsátották az állásából. Ahogy a TikTok népszerűsége is megugrott a karanténidőszak alatt, úgy a fiú humoros videói is egyre több emberhez jutott el. Pedig nem is beszélt a felvételeken, csupán arckifejezései és a mutogatásai tették viccessé. Már egy év alatt több millió követőt gyűjtött, ezzel máris ő lett a legnépszerűbb olaszországi felhasználó a TikTokon.

@khaby.lame I think,for me the main thing is feeling comfortable, what about you guys? ???❤️ @Daniel LaBelle #learnfromkhaby #learnwithtiktok #imparacontiktok ♬ suono originale - Khabane lame

Bár Khaby is kapott számos ajánlatot szponzorcégektől – például többéves együttműködést írt alá a Hugo Bossal – mégis jóval kevesebbet keres, mint a trónfosztott Charli D'Amelio.

A fiatal srác tevékenysége ugyanis a sikerei ellenére 2021-ben "csak" 5 millió dollárt hozott a konyhára, ami viszont így is elképesztő összeg.

D'Ameliót egyébként megkérdezték, hogy mit szól ahhoz, hogy már nem neki van a legtöbb követője a TiKTokon, és azt mondta, egyáltalán nem bánja, hogy Khaby megelőzte.

„Két évig én voltam az első, szerintem itt volt már az ideje, hogy más vegye át ezt a helyet. Büszke vagyok rá, és nincs semmi harag felé. Nagyszerű, hogy egy olyan valaki került ebbe a pozícióba, aki egy nagyon aranyos, jó ember, és szereti, amit csinál. Ez a legjobb, és nem is adhatnám át nála jobb embernek a helyemet.”

Forrás: LadBible


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk