/sztarvilag/der-heni-furcsa-hogy-miert-kivanjak-azt-hogy-dogoljek-meg/?pg=2
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Dér Heni a Nyerő Páros után: „Furcsa, hogy miért kívánják azt, hogy dögöljek meg”

hirdetés

Heni úgy gondolja, talán a koronavírus-járvány hatása az, hogy az emberek ilyen lelkiállapotban vannak most. Azért sem érti, miért váltott ki ilyen indulatokat a műsor, mert ennek a célja a szórakoztatás volt, a játékosok pedig nem életbevágó döntéseket hoztak.

"Pontosan ezért furcsa, hogy miért kívánják azt, hogy dögöljek meg, vagy, hogy megérdemeltük, hogy elment a kisbabám, ne is legyen soha többé. Tehát olyan, nagyon mély érzelmi és emberi méltósági szinteket súrolnak, amit nem tűr el szerintem senki. Természetes, hogy közszereplő vagyok, de azért azt nagyon sokan elfelejtik, hogy ember is"

- fejtette ki a véleményét.

Heniék elmondták, hogy nagyon élvezték a játékot, de mint kiderült, Czutor Zoltánékkal még mindig nem rendezték a soraikat. Az énekesnő azt mondta, hogy ők nincsenek haragban senkivel, és nem hajlandó magyarázkodni azért, hogy mit miért csinált a műsorban, mert szerinte ott őszintén elmondta ezt.

VIDEÓ: Dér Heniék interjúja a Fókusznak:

A Fókusz Czutor Zoltánékkal is interjúzott, akik elmondták, hogy nem változott meg, sőt megerősödött a véleményük a játékostársaikról, miután visszanézték az adásokat.

Bár Czutor próbált kapcsolatba kerülni Dér Henivel, ő ettől elzárkózott, a telefont sem vette fel zenésztársának.

A Fókusz riportja:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk