hirdetés

SZTÁRVILÁG

Demi Moore szerint Ashton Kutcher a részeg fotóit is közzétette, hogy így megalázza

Az önéletrajzi könyvében a színésznő az alkohol-, és drogfogyasztásával kapcsolatos megaláztatásairól is beszámol.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 25.

hirdetés

Nemrég robbantak az arról szóló hírek, hogy az 56 éves - ám csúcsformában lévő - Demi Moore és Ashton Kutcher házassága valójában nem a köztük lévő 15 év korkülönbségre ment rá.

A fiatalabb színész ugyanis többször is megcsalta feleségét, de arra is volt példa, hogy hármas szexre vette rá, amit Demi később megbánt.

A páros 2003-ban jött össze, két évvel később hivatalosan is összekötötték életüket, ám a házasság csak hat évig tartott.

Demi Moore életrajzi könyve, az Inside Out (magyarul Kifordítva) szeptember 24-én jelent meg és a színésznő rendesen kiteregette benne a szennyest egykori frigyéről, illetve például arról is, hogy egy pedofil férfi 15 éves korában megerőszakolta.

A könyvből a Mirror c. brit lap egy újabb részletet ragadott ki, melyben arra derül fény, hogy Ashton Kutcher többször arra használta Demi alkohol-, és drogproblémáit, hogy megszégyenítse párját házasságuk alatt.

hirdetés

Például részeg fotókat osztott meg róla, miközben a színésznő alkoholproblémáival küzdött.

A hollywoodi színésznő 20 éven keresztül józan volt, ám amikor egy Ashtonnal közös babáját 6 hónapos terhesen elveszette, depresszióba zuhant.

A meg nem született gyermek elvesztésétől szenvedve és mivel a tragédiáért önmagát hibáztatta, Demi ismét elkezdett inni, majd a vényköteles gyógyszerekhez fordult.

"Az a lány akartam lenni. A lány, aki megihat egy pohár bort a vacsoránál, vagy rövidezhet a buliban. A fejemben úgy képzeltem, hogy Ashton is ezt szeretné. Ezért megpróbáltam ilyen lenni: egy szórakoztató, normális lány"

- idézte fel önéletrajzi könyvében.

De mint gyógyulófélben lévő alkoholista, Demi küzdött a saját korlátaival.

"Ha nincs rajtad kikapcsoló gomb, addig mész, ameddig már nem tudsz tovább menni."

A színésznő a 45. születésnapi buliját hozta fel példának, ahol Ashtonnal és néhány barátjukkal mulattak.

A parti egy hangulatos vacsorával kezdődött, mielőtt a csapat nekiállt volna tequila shotokat iszogatni, majd végül a pezsgőfürdőben kötöttek ki, részegen.

"Lassan teljesen kiütöttem magam és a víz alá csúsztam. Ha nem lettek volna ott a többiek, megfulladtam volna"

- emlékezett vissza Demi Moore.

A férje pedig dühös lett és felcipelte a hálószobájukba.

"Az egész olyan zavaros volt. Ashton bátorított engem erre az irányra. Aztán, amikor túl messze mentem, úgy fedte fel az érzéseit, hogy mutatott nekem egy képet, amin előző este a WC-n pihentetem a fejem.

Akkoriban egy átlagos viccnek tűnt. De valójában csak gyalázkodás volt.

Miközben Demi józanságért folytatott harca zárt ajtók mögött zajlott, 2009-ben mégis a címlapra került, amikor Ashton megosztott egy képet a fenekéről az interneten.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk