/sztarvilag/demi-lovato-wilder-valderrama-drog-tuladagolas-rehab-szerelem/
hirdetés

Demi Lovato egyre jobban van, ex-szerelme visszatért az életébe, hogy támogassa

Wilmer Valderramával hat évig volt együtt az énekesnő. A férfi órákon át ül a betegágyánál, állítólag még mindig szereti a lányt.
Cosmopolitan - szmo.hu
2018. július 29.

hirdetés

Milliók drukkolnak a 25 éves Demi Lovatónak, hogy leküzdje démonait, és végleg leszámoljon függőségeivel. Mi is beszámoltunk róla, hogy a sztárt kedden eszméletlen állapotban szállították kórházba, mert egy születésnapi partin túllőtte magát heroinnal. A lányt - aki korábban is őszintén beszélt a nyilvánosságnak alkohol- és drogfüggőségéről, valamint étkezési zavarairól - a családja támogatja a felépülésben, de az egyik legnagyobb támasza kétségkívül az exe, Wilmer Valderrama, aki sokak meglepetésére ismét visszatért a lány életébe, hogy átsegítse ezen a nehéz időszakon. A hírek szerint a héten kétszer is járt a kórházban, legutóbb csütörtökön, amikor öt órán át ült Demi ágyánál. A Us Weekly című lap egy közeli baráttól állítólag azt is megtudta, hogy

"Wilmer teljesen összetört, mert még mindig szereti Demit, a kapcsolatuk kizárólag időhiány miatt ment tönkre, mert mindketten túl elfoglaltak voltak."

A rajongók mindenesetre nagyon hálásan Wilmernek, és reménykednek, hogy ez a szerelem - amely úgy tűnik, a bajban is kitart - talán kihúzza Demit a gödörből, és megadja neki azt az érzelmi biztonságot, hogy ne kelljen többé bódítószerekhez nyúlnia.

This man deserves heaven his support towards Demi is unconditional thank you very much Wilmer you are a light in the way of Demi ? #stars #light #demilovato #wilmer #ddlovato #sober #wilmervalderrama #demiwilmer

ღ Demi Lovato ? (@throughdemi) által megosztott bejegyzés,

hirdetés

#demilovato #wilmervalderrama

New York, New York (@turn_the_page_x) által megosztott bejegyzés,hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk