/sztarvilag/demi-lovato-tuladagolta-magat-heroinnal-korhazba-kerult/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Demi Lovato túladagolta magát heroinnal, kórházba került

Az énekesnőt eszméletlenül találták a kiérkező mentők egy születésnapi parti után.
hirdetés

Demi Lovatót mentő vitte kórházba lakásából, miután valószínűleg túladagolta magát heroinnal, számol be a People Magazin. Az énekesnő hétfő éjjel barátaival bulizott, születésnapot ünnepeltek - a parti után helyi idő szerint kedd délben találtak rá eszméletlen állapotban a mentők.

Miután sikeresen ellátták a Los Angeles-i kórházban, néhány órával később stabilizálódott az állapota. Egy névtelenül nyilatkozó forrás szerint nem is heroinnal adagolta túl magát a 25 éves énekesnő, aki az utóbbi időben, úgy tűnt, legyőzte alkohol- és kokainfüggőségét. Lovato korábban őszintén beszélt drogproblémáiról a nyilvánosság előtt is - többek között arról, hogy többször is volt már elvonón, és hogy voltak olyan hónapjai, amikor minden nap valamilyen szerhez nyúlt. Egy ideig úgy tűnt, sikeresen vette fel a harcot a drogokkal szemben, de nemrég újra visszaesett.

Azt is lehet róla tudni, hogy nagyon fiatalon, tizenévesen lett híres és sikeres, az ezzel járó nyomást pedig nem tudta kezelni, ezért is nyúlt a különféle tudatmódosítókhoz. Ráadásul korábban még bipoláris zavar és bulimia miatt is kezeltetni kellett.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk