/sztarvilag/demi-lovato-torolte-magat-twitterrol-mert-szetszedtek-a-kommentelok-egy-mem-miatt/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Demi Lovato törölte magát Twitterről, mert szétszedték a kommentelők egy mém miatt

21 Savage rovására viccelődött, de olyan gyűlöletözön zúdult rá, hogy inkább megszüntette a profilját.
hirdetés

Demi Lovatónak valószínűleg fogalma sem volt arról, mekkora lavinát indít el egy 21 Savage-ról posztolt mémjével. A drogtúladagolásban nemrég majdnem meghalt énekesnő Twitteren osztott meg egy képet arról, szerinte hogyan írja a számait a rapper, aki ellen azért indítottak eljárást a hatóságok, mert kiderült: brit állampolgárként majdnem 15 éve él és dolgozik illegálisan az USA-ban, ahol nincs is hivatalos állampolgársága.

Szóval, Lovato ebbe a sztoriba tenyerelt bele. "Így írja a számait 21 Savage" - ez a megjegyzés áll a képen, amit kirakott, és ami után úgy elkezdtek özönleni az őt becsmérlő kommentek, hogy végül törölte is magát Twitterről.

Hiába magyarázkodott később, hogy nem a kitoloncoláson élcelődik, innentől már nem lehetett meg nem történtté tenni a dolgot. Főleg, hogy olyan hozzászólásokat kapott, mint hogy "csoda, ha egyáltalán látta belőve a mémet", "ő egy drogos", és hogy "inkább lője be magát".

Az énekesnő, aki elvileg már túlvan a drogokon, ezen végül annyira kibukott, hogy még utoljára annyit tweetelt: "B.szd meg, Twitter, ezért soha többé nem írok ki semmit", majd törölte a profilját, írja a Daily Mail.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk