hirdetés

SZTÁRVILÁG

Delhusa Gjon a koronavírusról: Halálközeli állapotban voltam

A 67 éves zenész 23 napot töltött kórházban, 4 napig volt lélegeztetőgépen. Szerencsére ma már jobban van, de még gyenge, otthon lábazodik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 11.

hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Delhusa Gjon is elkapta a koronavírust. A zenész 23 napot töltött kórházban, négy napig lélegeztetőgépen volt. Egy hónapja viszont már otthon lábadozik. Most a Best magazinnak mesélt arról, hogy élte meg a betegséget - szúrta ki a 24.hu.

A 67 éves zenész szerencsére már jobban van, ugyanakkor még gyenge. Volt azonban olyan pont, amikor azt hitte, meg fog halni.

"1,5 millibárral lökték a tüdőmbe az oxigént, miközben kapálóztam. Kaptam a nyugtatókat, a fájdalomcsillapítókat, halál közeli állapotban voltam. Aztán negyedik napon a tüdőm sejtjei szép lassan működni kezdtek, befogadták az oxigént. Nehéz helyzetből jöttem ki, naponta tizenhárom szúrás, vérvételek sora, kaptam az infúziót, csövek rajtam..."

- mesélte Delhusa Gjon a Best magazinnak.

A zenész azt is bevallotta, hogy a betegség előtt nem hitt a járványban és nem vigyázott kellőképpen.

hirdetés

"Azt gondoltam, egészséges vagyok, sportolok, lovagolok, motorozom, figyelek arra, mit eszem, nem dohányzom, nem iszom alkoholt, mi bajom lehet? Nem hittem a járványban, nem vigyáztam, megfizettem az árát"

- fogalmazott Delhusa Gjon.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk