/sztarvilag/david-beckham-megint-szajon-csokolta-heteves-kislanyat-a-kritikusainak-meg-visszavagott/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

David Beckham MEGINT szájon csókolta hétéves kislányát, a kritikusainak meg visszavágott

A 44 éves focilegendát többször is lefotózták, amint szájra puszit ad a kislányának. Ebből mindig hatalmas vita keletkezik.
The Sun - szmo.hu
2019. június 28.

hirdetés

Nem nagyon tud napirendre térni a világ - egyik fele - afölött, hogy David Beckham, mint apuka időnként a szájukon is megpuszilja a gyerekeit. Mi is beszámoltunk róla, amikor az év elején Beckham posztolt az Instagramon egy fotót, amelyen a szilveszteri ünnepi partin szájon puszilja hétéves lányát, Harpert.

Rengeteg kritika érte a fotó miatt, de nem nagyon törődött vele: nemrég megjelent még egy fotó, amelyen a kislányát szájon cuppantja. A Good Morning Britain című reggeli tévéműsor egyik házigazdája, az ismert brit műsorvezető, Piers Morgan akkor "ijesztőnek és furának" titulálta, amit Beckham művel.

Még akkor is, ha nemcsak Harperrel csinálja ezt, egyik fiát, Brooklynt is gyakran szájon puszilta, amíg kisebb volt.

#londonermacao @the_londoner_macao #??@otro #london#ourotherclub #davidbeckhams723#davidbeckham7237#davidbeckham#romeobeckham#cruzbeckham#victoriabeckham#brooklynbeckham#harperbeckham#mlsfcmiami @cruzbeckham @brooklynbeckham @davidbeckham @victoriabeckham @romeobeckham @manchesterunited @house99 @kentandcurwen #kentandcurwen @tudorwatch @intermiamicf#beckham#london#manchesterunited#england#london?? #borntodare #miamifreedompark #vbpress19 #vbdoverst #yeson378 #biothermhomme @biothermhomme @aiavitalityaus @aiaindonesia #aiaindonesia #reebokxvictoriabeckham #football#wimbeldon#vbaw19 #house99

379 Likes, 6 Comments - @davidbeckham7237 on Instagram: "#londonermacao @the_londoner_macao #??@otro #london#ourotherclub..."

hirdetés

Slightly edited

101 Likes, 3 Comments - All Beckhams (@allbeckhams) on Instagram: "Slightly edited"

A kritikák úgy tűnik, teljesen hidegen hagyták a futballsztárt, ugyanis most kijött egy újabb fotó, és Beckham válaszolt is a fanyalgóknak. A válaszért kattints.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk