/sztarvilag/darai-andrea-kasza-tibi-felesege-eltuntette-a-pocakot/
hirdetés

Kasza Tibi felesége ügyes trükkel "tüntette el" gömbölyödő pocakját

Amíg még megteheti...
hirdetés

Kasza Tibi és felesége, Darai Andrea első közös gyermeküket várják, akiről már azt is tudjuk, hogy kislány lesz.

Az énekes és kedvese is előszeretettel posztol képeket a pocaklakóról, ám Manker egyik új Instagramon megosztott képén egyáltalán nem látszik, hogy terhes lenne.

A csinos kismama ezt egy ügyes trükkel érte el: olyan szabású és mintájú ruhát vett fel, ami csaknem teljesen "eltüntette" a pocakját.

"Na de hová lett a pocakom ?? Abszolút ruha és pózfüggő,hogy mikor mennyire látszik! Nagyon jót mosolyogtam rajta, mikor megláttam, hogy ebben a ruhában és pózban konkrétan majdnem semmi sem látszik, pedig bizony ott van a pocak és ennél a fotónál épp kirúgta az oldalam a kis manófej"

- írta a jól sikerült képhez Darai Andrea, amit egyébként a férje készített róla.

hirdetés

Na de hová lett a pocakom ?? ???? Abszolút ruha és póz függő,hogy mikor mennyire látszik!? Nagyon jót mosolyogtam rajta,mikor megláttam, hogy ebben a ruhában és pózban konkrétan majdnem semmi sem látszik,pedig bizony ott van a pocak és ennél a fotónál épp kirúgta az oldalam a kis manófej ????❤️ Fotó ?: @kaszatibiofficial Ruha ?? : @mayo_chix #mayochix Haj és smink: @szanyi_zsuzsa @bettinapohorelli (Szponzorált tartalom)

18.8k Likes, 50 Comments - KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) on Instagram: "Na de hová lett a pocakom ?? ???? Abszolút ruha és póz függő,hogy mikor mennyire látszik!? Nagyon..."

A legújabb fotóján viszont már látható, milyen nagy a kismama hasa.

❤️❤️

26k Likes, 61 Comments - KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) on Instagram: "❤️❤️"hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk