SZTÁRVILÁG

Csősz Bogi: „Nem lesz olyan egyszerű annak a férfinak, aki majd az életembe kerül”

A frissen elvált színésznő most egyelőre magára és a munkára akar koncentrálni, de van elképzelése arról, milyen pár lenne számára az ideális.

Link másolása

Májusban érkezett a hír, hogy Csősz Boglárka 14 év után elköltözött török férjétől, nemrég pedig kiderült, hogy már el is váltak. A Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismert híresség azt nyilatkozta, "barátilag megegyeztek" Burak Taluval, és azért ért véget a kapcsolatuk, mert más irányban képzelik el az életüket, és mindketten ki akarnak tartani a karrierjük mellett. Azt mondta, nem tud otthonülő feleség lenni - ezt egyszer kipróbálta három hónapig, de nagyon nehezen viselte. "A végén már majdnem felvágtam az ereimet. Nem tudtam értékelni önmagamat, nem lehet feldolgozni, hogy valakinek a valakije vagy" - fogalmazott.

Csősz Boglárka most a Fókusznak adott interjújában elmondta, hogyan jutottak el a válásig a férjével.

"A mi kapcsolatunk mindig is nagyon tiszteletteljes és szeretetteljes volt, és talán emiatt nem volt nehéz elengednünk egymást. Tudtuk, hogy mindkettőnknek mennyit változtak a vágyai, az álmai, sokat beszélgettünk mindig. Tehát volt egy nagyon nyitott, intellektuális kapcsolatunk, amikor órákat tudtunk beszélgetni mindenről, sok mindent megosztottunk. Ezért is volt az, hogy nem meglepetésként jött ez a dolog, hanem szépen lassan rájöttünk mindketten, hogy lennének még álmaink, még szeretnénk dolgokat csinálni, de valahogy nem tudjuk összeegyeztetni az életünket."

Mint mondta, nagyon sok emlék köti őket össze volt szerelmével, amiket nem lehet csak úgy kitörölni, ezért biztos benne, hogy "elő fognak jönni dolgok". Bár azt vallja, időt kell szánni arra, hogy megélje a válással járó szomorúságot, és feldolgozza a történteket, készen áll arra, hogy újra "kinyíljon". Szerinte a koronavírus-járvány időszaka alatt nagyon sokat változott, és úgy érezte, olyan sikereket érhet el, mint még soha. A sok munka miatt egyre kevésbé fért bele az életébe a család, és most, hogy megtörtént a válás, az összes idejét munkába akarja fektetni. Három területen is tevékenykedik: a filmezésben producerként és színésznőként, orvostechnikai eszközgyártással foglalkozik, illetve belsőépítészként is dolgozik, patinás magyar szállodákat dekorál ki csapatával.

Ami a magánéletét illeti, egyelőre csak magára szeretne koncentrálni, de a jövőben olyan férfit képzel el maga mellé, aki egyenlő társként tudja kezelni, hasonlóan gondolkodik, mint ő.

"Nehéz megmondani azt, hogy mikor lesz újra nyitva a szívem. Szerintem idő kell azért ehhez, mert hosszú idő volt az is, amíg megismertem a férjem, amíg egymásba szerettünk, szóval ennek meg kell adni az idejét, a módját. Plusz, egy óriási élettapasztalattal rendelkezem már, tehát vannak elvárásaim, és nem lesz olyan egyszerű annak a férfinak, aki majd az életembe kerül. De egyelőre nem látom még ezt magam előtt, úgyhogy most még nyitott könyv az életem, egy új, tiszta lapot nyitottam, és meglátjuk, hogy mit hoz a jövő"

- mondta.

A Fókusz riportja:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk