/sztarvilag/csobot-adel-szerint-a-masodik-kisfiu-lesz-a-fonok-a-csaladban/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Csobot Adél szerint a második kisfiú lesz a főnök a családban

Még nincs 25 éves, de haramosan kétszeres édesanya lesz Csobot Adél.
hirdetés

Bő két évvel ezelőtt, 2016 májusában született meg Csobot Adél és Istenes Bence első kisfia, Nátán. Lassan elérkezik az időpont, amikor bővül a családjuk: már csak néhány hét és egy újabb kisfiú érkezik hozzájuk. Már az egész család nagyon várja a kicsit – újra apás szülésre készülnek, és Nátánt is egyre jobban izgatja a mama pocakjában rugdalózó öcsike.

Az énekesnő még nincs 25 éves, de fiatal kora ellenére hamarosan kétszeres édesanyának mondhatja magát. Nagyon boldog, és szószólója lett annak, hogy ha tehetik, a vele egykorúak is mihamarabb vállaljanak gyermeket. Nem véletlenül, hiszen a sugárzóan szép Adél is azt vallja, hogy a nőiség kiteljesedéshez vezető út egyik mérföldköve a terhesség és a szülés. De vajon a mostani várandósságát hogyan éli meg?

„Kicsit talán nehezebben. Könnyebben elfáradok, de ez érthető is, hiszen rengeteg programunk van Nátánnal, ráadásul tombol a nyár. Az első terhességem vége tavaszra esett, bevallom, ezt a nagy meleget már néha nehezebben viselem” – mondta el Adél, aki elárulta, már kisfia is várja a tesót.

„Sokszor puszilgatja a pocakomat, bár mivel még pici, igazán akkor fogja majd megérteni, hogy négyen lettünk, ha meglátja a kistestvérét.”

Ringattam a gyermekem a Balaton vizén..?✨? #pregnantlife #secondpregnancy #momlife #love #peace #happiness #relaxation #lake #balaton #waves

47.6 ezer kedvelés, 76 hozzászólás - Csobot Adél (@adelcsobot) Instagram-hozzászólása: "Ringattam a gyermekem a Balaton vizén..?✨? #pregnantlife #secondpregnancy #momlife #love #peace..."

hirdetés

Az énekesnő ugyanannál az orvosnál hozza majd világra a második kisfiát, mint Nátánt.

„Ahogy akkor, most is természetes szülésre készülünk, és remélem minden ugyanolyan zökkenőmentes és harmonikus lesz, mint az első alkalommal. Egyértelmű volt az is, hogy szüléskor most is levetetjük a köldökzsinórból kinyerhető őssejteket, ahogy azt Natannál is tettük. Már el is hoztuk a levételhez szükséges csomagot a Czeizel Intézetből, az őssejteket az FH Biobank tárolja majd, amelyek számos betegségnél segíthetnek nemcsak a fiamnak, de genetikai egyezés esetén a család más tagjainak is” – folytatta Adél, aki azt is elárulta, hogy Bence csakúgy, mint az első kisfiuk születésekor, ismét ott lesz mellette.

„Természetesen most is apás szülést tervezünk, olyannyira, hogy ha a kicsi esetleg pár nappal a kiírt idő előtt érkezne, Bence azonnal indul haza Németországból. Nagyon szeretném már a karomban tartani a második kisfiamat, és kíváncsian várom, milyen személyiség lesz. Nátán, Bence és én is a bika jegyében születtünk, rengeteg a hasonlóság köztünk.

Most egy oroszlán fiúcska érkezik hozzánk, és valami miatt úgy érzem, ő lesz a főnök a családban”

– tette hozzá mosolyogva a gyönyörű kismama.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk