/sztarvilag/cindy-crawford-lanya-kifuto-sztar-ruha/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Cindy Crawford lánya a kifutók sztárja, de miért adták rá ezt a ruhát?

Kaia Gerbert akarja minden divattervező.
hirdetés

Cindy Crawford lányára körülbelül két éve figyelt fel a divatvilág, azóta pedig elképesztő erővel tör előre Kaia Gerber. A lány a párizsi divathét állandó szereplője, és olyan márkák kampányaiban is láthattuk már, mint a Chanel, a Moschino vagy a Calvin Klein, idén januárban pedig nem mással, mint magával Karl Lagerfelddel tervezett közös kollekciót.

Kaia tegnap a Valentino kifutóján tűnt fel, azonban a designer egy olyan szettbe öltöztette a 16 éves hírességet, hogy köpni-nyelni nem tudtunk. Cindy Crawford csemetéje egy hatalmas lila tollhalomban vonult fel, haját pedig úgy feltupírozták, hogy azt Peggy Bundy is megirigyelné. Persze a modell természetes szépségén nehéz csorbát ejteni, ez a furcsa, boszorkányos szett nem csak csúnyácska, de valószínűleg roppant kényelmetlen is lehetett a nagy melegben.

Egy valami azonban biztos: Kaia édesanyja nyomdokaiba lépett, és már most vérprofin mozog a kamera előtt. Ha így folytatja, még az is lehet, hogy egy szépen napon felülmúlja Crawford sikereit.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk