SZTÁRVILÁG

Hatalmasat bukhat Ronaldo a nemi erőszak-botrány miatt – két szuperszponzora is ejtheti a sztárt

'Komoly aggodalmukat' fejezték ki a sztársportoló ügyében. Közben az őt erőszakkal vádoló nő ügyvédei mindent megtesznek, hogy bíróság elé állítsák.
CNN - szmo.hu
2018. október 07.


Link másolása

A Nike és az EA Sports. Eddig ez a két gigacég fejezte ki "komoly aggodalmát"a Christiano Ronaldo ellen felhozott nemi erőszak vád miatt. Ahogy arról mi is beszámoltunk, az őt vádló Las Vegas-i nő, Kathryn Mayorga nem adja fel, azt állítja, a kilenc évvel ezelőtti nemi erőszak után CR7 PR-osai valóságos lelki "hadjárattal" vették rá arra, hogy elfogadja a hallgatásáért felajánlott pénzt.

A Nike, amely közel 370 milliárd forintos szerződést kötött a focistával, egyelőre kivár, de már jelezték, hogy komoly aggodalommal figyelik az eseményeket. A videójátékokat gyártó EA Sports pedig közleményben tudatta: "Közelről figyeljük a fejleményeket. Kifejezetten elvárjuk a minket képviselő sportolóktól, hogy az általunk vallott értékrend alapján viselkedjenek."

A Ronaldo mellett a Twitteren szintén kiálló Juventus is aggódhat: részvényei a botrány kirobbanása után 10 százalékot zuhantak. Igaz, Ronaldo szerződtetésekor 100 százalékos emelkedést produkáltak, szóval még így sem panaszkodhatnak. Közben ezerrel dübörög Ronaldo új alsónadrág-kollekciójának kampánya, a hirdetéseken kidolgozott izmokkal, alig-ruhában szerepel, ami jelenleg nem tűnik jó időzítésnek.

Kathryn Mayorga ügyvédei közben mindent bevetnek, hogy a focisztárt bíróság elé állíthassák. Azt mondják: pszichiátriai szakvéleményük van arról, hogy a nő jelenleg is a klasszikus poszttraumás stressz tüneteit mutatja, ami a megerőszakolt nőknél gyakori jelenség.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Christiano Ronaldo is now facing the possibility of being tried for #rape in the U.S. state of #Nevada. It follows the claim from former hotel hostess Kathryn Mayorga that the Portugal captain raped her in his £770-a-night penthouse room at the Hotel Palms Place in Las Vegas in 2009. Photos show her partying with him at a #nightclub . The claims were first published by the German magazine, Der Spiegel. Claiming to have suffered years of mental torment and suicidal thoughts as a result, Miss Mayorga says Ronaldo’s lawyers purchased her silence in 2010 with a £288,000 out-of-court settlement, something she now regrets. Relating how she encountered the footballer while drinking with friends in the hotel’s night club, Miss Mayorga says: ‘He just came up to me . . . grabbed my arm. And he was like: ‘‘You! Come with me!” I was like, are you joking?’ Paparazzi pictures show her talking to and dancing with the footballer and she says they exchanged phone numbers and she later got a text from him inviting her and a friend to a party in his suite. She says he suggested they went for a swim but while she changed in one of the bathrooms, Ronaldo entered, exposed himself and begged her to touch him. He finally relented but insisted on a kiss. But the kiss turned into more. ‘He starts to come on to me very strong,’ she says. ‘And he starts to do stuff to me and touch me and grab me. I pushed him away and kept saying No.’ Still, he persisted. ‘I turned away. He tried to take my underwear off. I turned away from him and curled up into a ball. And that’s when he jumped on me.’ she says, claiming she was then raped, without a condom. ‘After he assaulted me, he wouldn’t let me leave again. He wouldn’t let me leave. And he was calling me ‘baby, baby’. He gave me this look, this guilty look. Almost like he felt bad. I don’t remember but I’m pretty sure he said “sorry” or “are you hurt?” ‘And by this time, he’s . . . on his knees. He says ‘‘-nine per cent of me is a good guy, I just don’t know about the other one per cent.’’ ’ Ronaldo’s lawyers have said they will sue the publication. Mailonline #macdanielsblog #news #footballer #christianoronaldo #sports #instagram

Mac Daniels Blog (@macdanielsblog) által megosztott bejegyzés,


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Bármit választhatnak, én állok mindent” – Drága aranyékszerekkel lepte meg a táncosait G.w.M
A rapper szerint kemény volt az idei szezon, a fiúk megérdemlik az ajándékot.

Link másolása

Méregdrága arany ékszerekkel lepte meg két háttértáncosát és az unokaöccsét G.w.M. karácsony alkalmából - írja a Blikk. A rapper szerint kemény volt a szezon, a fiúk megérdemlik az ajándékot.

A zenész a kedvenc VIII. kerületi ékszerüzletébe vitte el a táncosokat és az unokatestvérét. Mint mondta, kemény szezon van mögöttük, több mint kétszázötven fellépéssel.

„A fiúk is nagyon odatették magukat egész évben, ezért úgy gondoltam, megérdemlik, hogy mindnyájukat meglepjem valami szép ékszerrel. Elhoztam hát őket ide, a kedvenc üzletembe, és szabad kezet adtam. Bármi választhatnak, ami megtetszik nekik, én állok mindent”

- mondta G.w.M. Szerinte a fiúk megérdemlik ezt, mert tényleg erőn felül teljesítettek mind a hárman.

„Én ezzel szeretném nekik mindezt megköszönni és boldog karácsonyt szerezni számukra.”

A zenész maga is rajong az arany ékszerekért, mint mondta,

mára egy egész gyűjteménye van, tele értékes darabokkal.

Hogy pontosan mennyi azt viszont nem tudja, mert nem otthon tartja az ékszereket, hanem egy titkos helyen, ahol „megfelelő felszereléssel és biztonsági rendszerrel őrzik”.

G.w.M. most is vásárolt magának egy szép gyűrűt és nyakláncot is, így összesen száznegyven grammnyi aranyat vettek meg az üzletben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
„Nálunk az ünnep összetört” – szomorúan telik a karácsony Várkonyi Andrásnál, aki máig gyászolja a lányát
Régebben 12-en ülték körbe az ünnepi asztalt, de már az édesapja, az öccse és szeretett lánya sem lehet velük.

Link másolása

Nem ugyanolyan már a karácsony Várkonyi András családjában, mint régen. A színész az elmúlt években az édesapját, a lányát és az öccsét is elvesztette.

„Sajnos egyre fogyatkozik a család. Éveken át Pilisvörösváron voltunk mindnyájan, kinyitottuk a nagy asztalt, és még el kellett mellé helyezni egy másikat is, hogy mindenki elférjen. Tizenketten vettük körbe”

- mondta Várkonyi András a Borsnak. Ahogy fogalmazott: régebben nagy családi összejövetel volt ilyenkor, de ez most már „mozaikszerűvé vált”, hol itt, hol ott vannak.

„Nálunk az ünnep összetört!” - mondta a színész.

Várkonyi András négy éve veszítette el a lányát: Andrea hosszú, súlyos betegség után 39 évesen halt meg.

„Nem múlik úgy el a karácsony sem, hogy ne emlékeznénk meg róla. Egyébként is rengeteget emlegetjük, nézegetjük a fényképeket és mécseseket gyújtunk ilyenkor.”

A színész számára így az ünnepi időszakot szeretett unokájuk, Balázs teszi széppé. Ahogy Várkonyi András fogalmazott: ilyenkor az egyik legfontosabb dolog számukra, hogy ő ott legyen velük.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Újra foglalt Csuti szíve
A rejtélyes barna hölgy állítólag több szépségversenyen is indult. Már ébredtek egymás mellett.

Link másolása

Újra szerelmes Szabó András Csuti – írta meg a Blikk.

Kulcsár Edina exférje és Szorcsik Viki színésznő november elején szakítottak, de a fiatalemberre azóta már újból rátalált a szerelem. A Blikk úgy tudja, Csuti új párja egy vidéki városban élő titokzatos barna szépség, aki korábban több szépségversenyen is feltűnt és került döntőbe.

„Nagyon szép párt alkotnak, a lány megtestesíti azt, amit Csuti keres egy nőben: okos, szép és sportos”

– mondta el a portálnak a kétgyerekes apuka egyik ismerőse.

Maga Csuti a lapnak nem kívánt nyilatkozni, azonban a Hajdú Péter Frizbi TV nevű YouTube-csatornáján holnap este látható videóban még képet is mutatott a hölgyről.

„Nem budapesti lány, fiatalabb nálam, sokkal, 26 éves lesz. Nagyon tetszik, hogy tanul, hogy a diplomája után a mesterképzését csinálja. Az Instagramon „dobtam egy tüzet” az egyik fotójára és írtam is, erre ő is visszaírt valamit. Az első találkozás egy vacsora volt félúton kettőnk otthona között”

– mesélte a celeb új barátnőjéről. Hozzátette azt is, kapcsolatuk túl van már első szakaszon: „Ébredtünk már egymás mellett reggel, Bécsben is együtt voltunk a karácsonyi vásáron”.

Csuti mesél új szerelméről


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Meztelenül, egy kádban fekve jelentette be Britney Spears, hogy nevet változtat
Az énekesnő Mexikóból posztolt, ahol a születésnapját ünnepelte. A bejegyzését már törölte is az Instagram.

Link másolása

Britney Spears december elején ünnepelte születésnapját, ennek örömére pedig Mexikóba utazott párjával. A popdíva most újra megjelent az Instagramon némi kihagyás után, és nem is akármilyen poszttal tért vissza a közösségi oldalra.

Az Instagram által már törölt videó Mexikóban készült, ahol meztelenül egy kádban ülve jelentette be a nagy hírt.

„Brooklynra változtattam a nevem! Psssz, ez azelőtt történt, hogy eláztam a zuhany alatt”

- szúrta ki a Daily Star.

A videóból aztán később egy képet is megosztott, ahol már nem látszik Britney meztelen teste.

„15 év kávézás nélkül... Anya, most már mehetünk együtt kávézni... Egyenrangúként kezelnek... Igyunk egy kávét és beszélgessünk róla”

- írta az énekesnő a bejegyzéshez.

Britney posztjai alatt a kommentelők általában a mentális egészségéért aggódnak, most azonban egyszerűen megoldotta ezt az énekesnő: kikapcsolta a hozzászólásokat.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk