SZTÁRVILÁG

Hatalmasat bukhat Ronaldo a nemi erőszak-botrány miatt – két szuperszponzora is ejtheti a sztárt

'Komoly aggodalmukat' fejezték ki a sztársportoló ügyében. Közben az őt erőszakkal vádoló nő ügyvédei mindent megtesznek, hogy bíróság elé állítsák.
CNN - szmo.hu
2018. október 07.


Link másolása

A Nike és az EA Sports. Eddig ez a két gigacég fejezte ki "komoly aggodalmát"a Christiano Ronaldo ellen felhozott nemi erőszak vád miatt. Ahogy arról mi is beszámoltunk, az őt vádló Las Vegas-i nő, Kathryn Mayorga nem adja fel, azt állítja, a kilenc évvel ezelőtti nemi erőszak után CR7 PR-osai valóságos lelki "hadjárattal" vették rá arra, hogy elfogadja a hallgatásáért felajánlott pénzt.

A Nike, amely közel 370 milliárd forintos szerződést kötött a focistával, egyelőre kivár, de már jelezték, hogy komoly aggodalommal figyelik az eseményeket. A videójátékokat gyártó EA Sports pedig közleményben tudatta: "Közelről figyeljük a fejleményeket. Kifejezetten elvárjuk a minket képviselő sportolóktól, hogy az általunk vallott értékrend alapján viselkedjenek."

A Ronaldo mellett a Twitteren szintén kiálló Juventus is aggódhat: részvényei a botrány kirobbanása után 10 százalékot zuhantak. Igaz, Ronaldo szerződtetésekor 100 százalékos emelkedést produkáltak, szóval még így sem panaszkodhatnak. Közben ezerrel dübörög Ronaldo új alsónadrág-kollekciójának kampánya, a hirdetéseken kidolgozott izmokkal, alig-ruhában szerepel, ami jelenleg nem tűnik jó időzítésnek.

Kathryn Mayorga ügyvédei közben mindent bevetnek, hogy a focisztárt bíróság elé állíthassák. Azt mondják: pszichiátriai szakvéleményük van arról, hogy a nő jelenleg is a klasszikus poszttraumás stressz tüneteit mutatja, ami a megerőszakolt nőknél gyakori jelenség.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Christiano Ronaldo is now facing the possibility of being tried for #rape in the U.S. state of #Nevada. It follows the claim from former hotel hostess Kathryn Mayorga that the Portugal captain raped her in his £770-a-night penthouse room at the Hotel Palms Place in Las Vegas in 2009. Photos show her partying with him at a #nightclub . The claims were first published by the German magazine, Der Spiegel. Claiming to have suffered years of mental torment and suicidal thoughts as a result, Miss Mayorga says Ronaldo’s lawyers purchased her silence in 2010 with a £288,000 out-of-court settlement, something she now regrets. Relating how she encountered the footballer while drinking with friends in the hotel’s night club, Miss Mayorga says: ‘He just came up to me . . . grabbed my arm. And he was like: ‘‘You! Come with me!” I was like, are you joking?’ Paparazzi pictures show her talking to and dancing with the footballer and she says they exchanged phone numbers and she later got a text from him inviting her and a friend to a party in his suite. She says he suggested they went for a swim but while she changed in one of the bathrooms, Ronaldo entered, exposed himself and begged her to touch him. He finally relented but insisted on a kiss. But the kiss turned into more. ‘He starts to come on to me very strong,’ she says. ‘And he starts to do stuff to me and touch me and grab me. I pushed him away and kept saying No.’ Still, he persisted. ‘I turned away. He tried to take my underwear off. I turned away from him and curled up into a ball. And that’s when he jumped on me.’ she says, claiming she was then raped, without a condom. ‘After he assaulted me, he wouldn’t let me leave again. He wouldn’t let me leave. And he was calling me ‘baby, baby’. He gave me this look, this guilty look. Almost like he felt bad. I don’t remember but I’m pretty sure he said “sorry” or “are you hurt?” ‘And by this time, he’s . . . on his knees. He says ‘‘-nine per cent of me is a good guy, I just don’t know about the other one per cent.’’ ’ Ronaldo’s lawyers have said they will sue the publication. Mailonline #macdanielsblog #news #footballer #christianoronaldo #sports #instagram

Mac Daniels Blog (@macdanielsblog) által megosztott bejegyzés,


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk