SZTÁRVILÁG

Chrissy Teigen nem elvetélt harmadik gyermekével, hanem életmentő abortusza volt

Az orvosi beavatkozás nélkül nem maradt volna ő sem életben, a babájának pedig esélye sem volt a túlélésre.

Link másolása

Chrissy Teigen megnyílt a tragikus élményéről, amikor harmadik születendő gyereke, Jack életét vesztette. Most elárulta, hogy nem elvetélt, hanem életmentő abortuszra kényszerült - szúrta ki a Metro.

A 36 éves színésznő a hatéves Luna és a négyéves Miles édesanyja, most pedig férjével, John Legenddel újra babát várnak.

Tragikus módon 2020 októberében, a terhessége felénél vesztette el kisfiát. Már ekkor nyíltan beszélt arról, hogy milyen hatással volt rá a borzalmas esemény.

Egy újabb interjúban Chrissy elmondta, hogy mennyire megdöbbentette, amikor rájött: abortusza volt, nem pedig vetélése. Az orvosi beavatkozás életmentő volt számára, babájának pedig semmi esélye nem volt a túlélésre.

„Két évvel ezelőtt, amikor terhes voltam Jackkel, John és az én harmadik gyermekemmel, sok nehéz és szívszorító döntést kellett meghoznom. Körülbelül a terhesség felénél vált világossá, hogy nem fogja túlélni, és én sem, az orvosi beavatkozás nélkül”

– kezdte mesélni Chrissy.

Miután az amerikai Legfelsőbb Bíróság idén júniusban hatályon kívül helyezte a Roe kontra Wade ítéletet, amely korábban védte a nők abortuszhoz való jogát, bonyolódott a helyzet. John tette világossá Chrissynek azt, amit valahol a társadalmi nyomás miatt magának is tagadni kényszerült.

„Nevezzük csak annak, ami volt: Abortusz volt. Egy abortusz, hogy megmentsem az életemet egy olyan babáért, akinek egyáltalán nem volt esélye. És hogy őszinte legyek, ezt soha, de soha nem raktam össze, egészen néhány hónappal ezelőttig”

– folytatta Teigen.

Az anyuka úgy érezte elhallgatni kényszerült, majd furcsán érezte magát, hogy az egész világnak vetélésként mesélte el szívszorító történetét.

„Elmondtam a világnak, hogy elvetéltünk, ezt mindenki elfogadta, minden címlapon ez állt”

– vallotta be Chrissy

A színésznőt nagyon frusztrálta a helyzet, hogy eleve nem mondta el, abortusza volt. Ugyanakkor állítása szerint neki is egy évébe telt mire összetette a képet, hogy ez egy általa meghozott döntés volt a túlélés érdekében.

John Legend pedig nemrég megosztotta, hogy a pár habozott megosztani, min mentek keresztül a kis Jack halála után. A majdnem két évvel a tragédia után, megrázó megpróbáltatásukra reflektálva John azt nyilatkozta:

„Nehéz volt, és haboztam megosztani. De azt hiszem, Chrissy nagyon helyesen bátorított minket, hogy osszuk meg, mert ez sokak számára erőt adott, hiszen sokkal több ember megy keresztül ezen, mint azt bárki is gondolná.”

A zenész szerint sokan egyedül vannak ilyenkor, a gyász folyamata pedig sosem ér véget teljesen, mindig emlékezni fognak rá.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk