SZTÁRVILÁG

ByeAlex: „Taktikának érzem, hogy a mentorok nem ültették le ALEE-t”

„Peti nem adta meg azt a lehetőséget, hogy a nézők döntsenek... akkor megláttuk volna, mi az igazság” - mondta lapunknak ByeAlex a szombati műsor után.

Link másolása

Hamarosan a végéhez ér a 10. X-Faktor, szombaton ugyanis már a fináléba jutás volt a tét. A versenyzők ezúttal is kétszer álltak színpadra, elsőként egy duettel, majd egy egyéni produkcióval. Először Paulina énekelt, a két produkciója után pedig széket is kapott a mentoroktól. Másodikként Mehringer Marci következett, aki viszont ezúttal nem győzte meg a mentorokat, így nem ültették le. A harmadikként fellépő Ferenczi Kamillát viszont igen, így megteltek a székek.

Utolsóként ALEE adta elő a két produkcióját. ByeAlex természetesen leültette volna a versenyzőjét, Gáspár Laci és Csobot Adél viszont nem adott széket ALEE-nak, így Puskás Petin múlt, hogy 2-2 arány után a nézők szavazatai döntenek-e. Peti végül nemet mondott, így ByeAlex mindkét mentoráltja a veszélyzónába került.

“Aha, jól van, akkor most kiejtitek a versenyzőmet, egyértelmű” - jegyezte meg Alex a mentortársainak, később még azt is hozzáfűzte: “de csírák vagytok”.

ByeAlex a műsor után nyilatkozott a történtekről a Szeretlek Magyarországnak.

“Én taktikának érzem, hogy a mentorok nem ültették le ALEE-t, ők azt mondják, hogy nem az volt. De egyébként érthető, hogy a versenyzőiket akarták védeni. Én viszont csak akkor védem a mentoráltjaimat, amikor úgy érzem, hogy nem jogos a kritika, amit kapnak. De ha valamelyik versenyző, aki nem az enyém, jó volt, akkor neki igenis adok széket. Azt gondolom, hogy ebben a helyzetben meg kellett volna szavaztatni a nézőkkel, ki üljön le. A fiúk megérdemelték volna, hogy a nézők döntsenek róluk. Hiszen az egész műsor erről szól. Persze, mi mentorként ott ülünk, mondunk dolgokat, de ott vannak a nézők, akik pedig a kedvenceikért nézik a műsort”

- fogalmazott ByeAlex.

A nézők szavazatai alapján végül Mehringer Marcinak kellett búcsúznia az X-Faktortól.

“Marci nagyon megérdemelte volna, hogy bekerüljön a fináléba. Nem vagyok benne biztos, hogy megnyerte volna, de ott kellett volna lennie. Ez most nem így alakult, Peti nem adta meg azt a lehetőséget, hogy a nézők döntsenek...akkor megláttuk volna, mi az igazság. Mondjuk ezzel mindenképp szembesülni fogunk a jövő héten”

- fogalmazott ByeAlex.

Jövő héten már a finálét láthatjuk, és kiderül, hogy Paulina, Ferenczi Kamilla, vagy ALEE nyeri a 2021-es X-Faktort.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk