/sztarvilag/brooklyn-beckham-eljegyezte-a-baratnojet/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Múlik az a nyomorult idő! – Brooklyn Beckham eljegyezte a barátnőjét

David és Victoria Beckham legidősebb gyermeke házasodni fog!
hirdetés

Eljegyezte szerelmét Brooklyn Beckham, David és Victoria Beckham gyermeke. A 21 éves fiú Instagram-oldalán jelentette be az örömhírt, miután a bulvárlapokban már megjelentek az erről szóló pletykák.

A bejegyzésből kiderül, hogy Brooklyn két héttel ezelőtt kérte meg "lelki társa", Nicola Peltz kezét, aki igent mondott neki.

"Én vagyok a legboldogabb férfi a világon. Ígérem, hogy én leszek a legjobb férj és egy nap majd a legjobb apa. Szeretlek bébi!" - írta az ifjú vőlegény az alábbi közös képhez.

Two weeks ago I asked my soulmate to marry me and she said yes xx I am the luckiest man in the world. I promise to be the best husband and the best daddy one day ❤️ I love you baby xx

null

hirdetés

Az újdonsült menyasszony ugyanezt a képet posztolta saját Instagram-oldalára ezzel a szöveggel:

"A világ legboldogabb lányává tettél. Alig várom, hogy melletted éljem le életem hátralevő részét. A szerelmed a legdrágább ajándék. Nagyon nagyon szeretlek bébi."

Beckhamék legidősebb gyermeke és a 25 éves színésznő csak tavaly október óta járnak együtt, azóta viszont elválaszthatatlanok lettek. Az ismerősök szerint Victoria és David Beckham is támogatja a fiatalok kapcsolatát, és az eljegyzésre is áldásukat adták.

A fényképészettel kacérkodó sztárcsemete az utóbbi időben elég gyakran váltogatta a barátnőit, most azonban úgy tűnik, megtalálta az igazit.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk