/sztarvilag/botrany-a-sztarban-sztar-musoraban-reagalt-a-tv2-miutan-kiborult-a-zsuri/
hirdetés

Botrány a Sztárban sztár műsorában: reagált a TV2, miután kiborult a zsűri

Freddie egy olyan dallal verte ki a biztosítékot, ami alatt háttérként eltűnt gyerekek fotóit vetítették ki.
hirdetés

Ahogy korábban mi is megírtuk: a vasárnap esti Sztárban sztárt Freddie előadása zárta, aki a Soul Asylum Runaway train című dalát adta elő. Az eredeti kliphez hasonlóan, a produkció alatt is eltűnt gyerekek fotóját vetítették az élő adás során. Ezen akadt ki az ítészgárda, akik szerint felkavaró volt a fiatalok képét látni.

Ám nem csak a zsűritagok, a korábban vetített Csellengők háziasszonya, Incze Zsuzsa is megszólalt az ügyben. Az övé volt az a műsor, amiben a híres dal közben fotókat vetítettek és riport formájában is bemutattak egy-egy eltűnést.

Habár a műsor és a vasárnapi előadás célja közös volt, Incze Zsuzsának mégsem jött be az előadás:

"Freddie remek előadásában ez a dal akkor is a legtöbb nézői szavazatot kapta volna, ha nem vágják be hatásvadász módon néhány, napjainkban eltűntként keresett gyerek fényképét. Ez a közszolgálati műsorok feladata" – mondta Incze Zsuzsa a Blikknek.

A csatorna sem hagyta szó nélkül a vasárnap este történteket, az alábbi nyilatkozatot juttatták el a Blikkhez:

hirdetés

„Meglepődtünk, hogy éppen Incze Zsuzsa nehezményezi azt, hogy több százezer nézőhöz jut el ez a fontos ügy. Az ORFK-val együttműködve készültünk a dal üzenetének megjelenítésére, amelyben az eredeti klipet vettük alapul. A Sztárban Sztár műsorában, mint az egyik legsikeresebb műsorunkban, mindig is helyet adtunk komolyabb témáknak. Így rengeteg nézőhöz jutnak el fontos üzenetek, ahogy történt ez most is. A szívbe markoló produkciók mindenkire óriási hatást gyakorolnak, a zsűri tagjai sem kivételek ez alól, és az élő műsorban mindannyian saját érzelmeiknek, vérmérsékletüknek megfelelően reagálják le azokat” – állt a közleményükben.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk