SZTÁRVILÁG

Bono elárulta, majdnem meghalt a U2 új lemezének felvétele közben

A frontember nemrég osztotta meg a világgal: nem sok választotta el attól, hogy legújabb albumuk, a Songs of Experience, egyben a legutolsó is legyen.

Link másolása

Bono ugyan nem volt hajlandó részletesebben mesélni az eset körülményeiről, de azt azért elmondta a Rolling Stone Magazinnak, hogy az új album fő témája a halandóság. A teljes interjú a magazin januári számában jelenik majd meg.

Az 57 éves énekes bevallotta, hogy nem könnyű beszélnie a „megsemmisülés élményéről”, és saját testét „nyűgnek” tartja, ellenben azt elárulta, hogy korábban is megsuhintotta már a halál szele: egyszer azt hitte, rákkal küzd, néhány évvel ezelőtt pedig súlyos biciklis balesete volt, amiről akkor autóbalesetként számolt be.

„Az emberek életük során többször átélik a megsemmisülés élményét; lehet ez lelki, vagy lehet testi – vallja Bono. – És bizony, nekem testi síkon történt, de szerintem jól megúsztam ezt ez egész szappanoperát.”

„Az Európában és Amerikában zajló politikai apokalipszis tökéletesen egy ritmusban volt a saját életemben történt eseményekkel, és egy jó adag ökölcsapást mért rám a sors az évek során” - teszi hozzá.

„Sorra kapjuk a figyelmeztető jelzéseket, és persze az ember nem tank, hogy a feleségemet, Alit idézzem. The Edge pedig azt mondja rólam, hogy nyűgnek tekintem a testemet.”

Bono azonban azért nem akar erről a bizonyos halálközeli élményről beszélni, mert ő szerencsésebbnek tartja magát azoknál, akik nem élték túl az ilyesmit.

„Én vagyok a világ legeslegszerencsésebb embere”

– vallott a Rolling Stone Magazinnak az ezzel kapcsolatos érzéseiről. A zenész azt mondja, még nem készült fel a távozásra. Szeretne újabb albumokat készíteni, látni, ahogy felnőnek a gyermekei, és persze csodálatos feleségéhez és barátaihoz is ragaszkodik.

bono1983

Bono 1983-ban - forrás: Wikipédia

Múlt hónapban The Edge beszámolt a Q Magazinnak Bono komoly félelmeiről az egészségét illetően.

A zenésznek korábban is voltak már halálközeli élményei és komolyabb betegségei. 2000-ben azt hitte, gégerákja van, de a vizsgálat során szerencsére kiderült, hogy tévedett, ellenben a szövetmintavétellel hangszálai épségét kockáztatta volna, ezért nem vállalta.

Az ír énekes öt évvel később kórházba került, miután egy kerékpáros balesetben eltört a karja. Ezt utólag „komikus tragédiának” titulálta. A Central Parkban történt baleset után átmenetileg amnéziás lett, és nem emlékezett a baleset körülményire – ellenben úgy tett, mintha autóbalesetet szenvedett volna, hogy elkerülje a kínos kérdéseket.

A balszerencse továbbra sem kerülte el: 2010-ben porckorongsérv miatt begyulladtak az ülőidegei, ami azonnali gerincműtétet igényelt. Az eset Münchenben történt. A zenészt súlyos gerincfájdalom kezdte gyötörni, és részlegesen lebénult az egyik lába. A műtétet végrehajtó orvos szerint ez volt az egyetlen megoldás, a további bénulás elkerülése érdekében.

bono2011

Bono 2011-ben - forrás: Wikipédia

A januárban megjelenő interjú azt követően készült, hogy Bono és The Edge rögtönzött koncertet adott egy berlini metróállomáson, miután azon a vonalon tettek utazást, amit a bandáról neveztek el. Az Olimpiai Stadionnál szálltak fel a speciális szerelvényre, az "U2 vonal" nyugati végállomása közelében, és a Deutsche Oper állomásig utaztak.

Egy helyi rádióállomás, a Radioeins árusította a különleges metrójegyeket, és hozzávetőleg százhúszan csatlakoztak a két hírességhez.

Forrás: Daily Mail

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk