SZTÁRVILÁG

Berki Mazsi Berki Krisztiánról: „Ezt a szerelmet, amit mi éreztünk, kívánom mindenkinek, hogy érezze egyszer”

„Krisztián egy olyan ember az életemben, akinek éreztem a lelkét” – mondta a médiaceleb özvegye, aki elárulta azt is, hogy voltak előérzetei a férjével történtekkel kapcsolatban.

Link másolása

Berki Mazsi élete egy csapásra teljesen megváltozott, amikor három hónapja elvesztette élete párját. Palik Lászlóék műsorában őszintén beszélt férje, Berki Krisztián elvesztéséről, a gyászáról. Elmondta, hogy most kislányára és saját belső békéjének megteremtésére fókuszál, egy boldog és kiegyensúlyozott életre törekszik.

A beszélgetésben szó esett gyerekkoráról, az iskolás éveiről, a fiatalságáról és a májusban elhunyt Berki Krisztiánnal való kapcsolatáról is.

"Amikor mi először találkoztunk, az egy pénteki nap volt, és én ott tudtam, hogy mi együtt leszünk. Tudtam, hogy ez így lesz, most már elválaszthatatlanok vagyunk. Vasárnap együtt sírtunk az autóban, hogy ez hogy lesz, mint lesz.

Ezt a szerelmet, amit én éreztem, amit mi éreztünk, azt én kívánom mindenkinek, hogy érezze egyszer"

- mondta.

Azt is elárulta, hogy férje elvesztését egy örökké tartó rémálomként éli meg.

"Harmincéves vagyok, van egy kislányom, és igen, özvegy vagyok. Tudom, hogy még fiatal vagyok, tudom, hogy még bármit hozhat az élet, de ezt senkinek nem kívánom, még ha lennének ellenségeim, nekik sem. Mert mindamellett, hogy olyan segítségem van, olyan hátteret biztosítanak a barátaim, a családom, hogyha tényleg az lenne, hogy nem tudok felkelni, nem tudok dolgozni, vagy nem tudnám eltartani vagy ellátni a kislányomat, akkor lenne, aki segítene, de ebben nem engedek, ebben próbálok erős lenni".

Ugyanakkor azt szeretné, ha ő teremthetné meg gyermekének a biztos hátteret. Ezért tervei szerint szeptemberben dolgozni kezd, a kis Emma pedig bölcsödébe fog járni.

A kislány testvére is szóba került. Mazsi elmondta, hogy Krisztián másik lánya látogatja a picit, de Natiról nem nyilatkozna, mert azt Hódi Pamela, az édesanya teheti meg. Nem szeretné a két gyerek jó kapcsolatát kockáztatni.

Arról is beszélt, hogy Pamelától több dolog miatt is bocsánatot kért. Emma születése után úgy gondolta, hogy több mindent is másképp csinálna.

Férje haláláról úgy vélekedett, hogy szerinte még nincs itt az ideje annak, hogy Hódi Pamelával beszéljenek az okokról.

"Nem egyeztettünk ezzel kapcsolatban abszolút. Én azt gondolom, hogy ennek még nincs az ideje, hogy erről beszéljünk. Ehhez még el kell telnie egy kis időnek, hogy erről tudjunk beszélni...

- vélekedett.

Az asszony arra a kérdésre, hogy számított-e arra, hogy baj lesz, így válaszolt: „hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem”, mert „Krisztián egy olyan ember az életemben, akinek éreztem a lelkét.”

Az özvegy fő célja most, hogy Emmával boldog, kiegyensúlyozott életet élhessenek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Bármit választhatnak, én állok mindent” – Drága aranyékszerekkel lepte meg a táncosait G.w.M
A rapper szerint kemény volt az idei szezon, a fiúk megérdemlik az ajándékot.

Link másolása

Méregdrága arany ékszerekkel lepte meg két háttértáncosát és az unokaöccsét G.w.M. karácsony alkalmából - írja a Blikk. A rapper szerint kemény volt a szezon, a fiúk megérdemlik az ajándékot.

A zenész a kedvenc VIII. kerületi ékszerüzletébe vitte el a táncosokat és az unokatestvérét. Mint mondta, kemény szezon van mögöttük, több mint kétszázötven fellépéssel.

„A fiúk is nagyon odatették magukat egész évben, ezért úgy gondoltam, megérdemlik, hogy mindnyájukat meglepjem valami szép ékszerrel. Elhoztam hát őket ide, a kedvenc üzletembe, és szabad kezet adtam. Bármi választhatnak, ami megtetszik nekik, én állok mindent”

- mondta G.w.M. Szerinte a fiúk megérdemlik ezt, mert tényleg erőn felül teljesítettek mind a hárman.

„Én ezzel szeretném nekik mindezt megköszönni és boldog karácsonyt szerezni számukra.”

A zenész maga is rajong az arany ékszerekért, mint mondta,

mára egy egész gyűjteménye van, tele értékes darabokkal.

Hogy pontosan mennyi azt viszont nem tudja, mert nem otthon tartja az ékszereket, hanem egy titkos helyen, ahol „megfelelő felszereléssel és biztonsági rendszerrel őrzik”.

G.w.M. most is vásárolt magának egy szép gyűrűt és nyakláncot is, így összesen száznegyven grammnyi aranyat vettek meg az üzletben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
„Nálunk az ünnep összetört” – szomorúan telik a karácsony Várkonyi Andrásnál, aki máig gyászolja a lányát
Régebben 12-en ülték körbe az ünnepi asztalt, de már az édesapja, az öccse és szeretett lánya sem lehet velük.

Link másolása

Nem ugyanolyan már a karácsony Várkonyi András családjában, mint régen. A színész az elmúlt években az édesapját, a lányát és az öccsét is elvesztette.

„Sajnos egyre fogyatkozik a család. Éveken át Pilisvörösváron voltunk mindnyájan, kinyitottuk a nagy asztalt, és még el kellett mellé helyezni egy másikat is, hogy mindenki elférjen. Tizenketten vettük körbe”

- mondta Várkonyi András a Borsnak. Ahogy fogalmazott: régebben nagy családi összejövetel volt ilyenkor, de ez most már „mozaikszerűvé vált”, hol itt, hol ott vannak.

„Nálunk az ünnep összetört!” - mondta a színész.

Várkonyi András négy éve veszítette el a lányát: Andrea hosszú, súlyos betegség után 39 évesen halt meg.

„Nem múlik úgy el a karácsony sem, hogy ne emlékeznénk meg róla. Egyébként is rengeteget emlegetjük, nézegetjük a fényképeket és mécseseket gyújtunk ilyenkor.”

A színész számára így az ünnepi időszakot szeretett unokájuk, Balázs teszi széppé. Ahogy Várkonyi András fogalmazott: ilyenkor az egyik legfontosabb dolog számukra, hogy ő ott legyen velük.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Újra foglalt Csuti szíve
A rejtélyes barna hölgy állítólag több szépségversenyen is indult. Már ébredtek egymás mellett.

Link másolása

Újra szerelmes Szabó András Csuti – írta meg a Blikk.

Kulcsár Edina exférje és Szorcsik Viki színésznő november elején szakítottak, de a fiatalemberre azóta már újból rátalált a szerelem. A Blikk úgy tudja, Csuti új párja egy vidéki városban élő titokzatos barna szépség, aki korábban több szépségversenyen is feltűnt és került döntőbe.

„Nagyon szép párt alkotnak, a lány megtestesíti azt, amit Csuti keres egy nőben: okos, szép és sportos”

– mondta el a portálnak a kétgyerekes apuka egyik ismerőse.

Maga Csuti a lapnak nem kívánt nyilatkozni, azonban a Hajdú Péter Frizbi TV nevű YouTube-csatornáján holnap este látható videóban még képet is mutatott a hölgyről.

„Nem budapesti lány, fiatalabb nálam, sokkal, 26 éves lesz. Nagyon tetszik, hogy tanul, hogy a diplomája után a mesterképzését csinálja. Az Instagramon „dobtam egy tüzet” az egyik fotójára és írtam is, erre ő is visszaírt valamit. Az első találkozás egy vacsora volt félúton kettőnk otthona között”

– mesélte a celeb új barátnőjéről. Hozzátette azt is, kapcsolatuk túl van már első szakaszon: „Ébredtünk már egymás mellett reggel, Bécsben is együtt voltunk a karácsonyi vásáron”.

Csuti mesél új szerelméről


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Meztelenül, egy kádban fekve jelentette be Britney Spears, hogy nevet változtat
Az énekesnő Mexikóból posztolt, ahol a születésnapját ünnepelte. A bejegyzését már törölte is az Instagram.

Link másolása

Britney Spears december elején ünnepelte születésnapját, ennek örömére pedig Mexikóba utazott párjával. A popdíva most újra megjelent az Instagramon némi kihagyás után, és nem is akármilyen poszttal tért vissza a közösségi oldalra.

Az Instagram által már törölt videó Mexikóban készült, ahol meztelenül egy kádban ülve jelentette be a nagy hírt.

„Brooklynra változtattam a nevem! Psssz, ez azelőtt történt, hogy eláztam a zuhany alatt”

- szúrta ki a Daily Star.

A videóból aztán később egy képet is megosztott, ahol már nem látszik Britney meztelen teste.

„15 év kávézás nélkül... Anya, most már mehetünk együtt kávézni... Egyenrangúként kezelnek... Igyunk egy kávét és beszélgessünk róla”

- írta az énekesnő a bejegyzéshez.

Britney posztjai alatt a kommentelők általában a mentális egészségéért aggódnak, most azonban egyszerűen megoldotta ezt az énekesnő: kikapcsolta a hozzászólásokat.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk