SZTÁRVILÁG

Berki Mazsi Berki Krisztiánról: „Ezt a szerelmet, amit mi éreztünk, kívánom mindenkinek, hogy érezze egyszer”

„Krisztián egy olyan ember az életemben, akinek éreztem a lelkét” – mondta a médiaceleb özvegye, aki elárulta azt is, hogy voltak előérzetei a férjével történtekkel kapcsolatban.

Link másolása

Berki Mazsi élete egy csapásra teljesen megváltozott, amikor három hónapja elvesztette élete párját. Palik Lászlóék műsorában őszintén beszélt férje, Berki Krisztián elvesztéséről, a gyászáról. Elmondta, hogy most kislányára és saját belső békéjének megteremtésére fókuszál, egy boldog és kiegyensúlyozott életre törekszik.

A beszélgetésben szó esett gyerekkoráról, az iskolás éveiről, a fiatalságáról és a májusban elhunyt Berki Krisztiánnal való kapcsolatáról is.

"Amikor mi először találkoztunk, az egy pénteki nap volt, és én ott tudtam, hogy mi együtt leszünk. Tudtam, hogy ez így lesz, most már elválaszthatatlanok vagyunk. Vasárnap együtt sírtunk az autóban, hogy ez hogy lesz, mint lesz.

Ezt a szerelmet, amit én éreztem, amit mi éreztünk, azt én kívánom mindenkinek, hogy érezze egyszer"

- mondta.

Azt is elárulta, hogy férje elvesztését egy örökké tartó rémálomként éli meg.

"Harmincéves vagyok, van egy kislányom, és igen, özvegy vagyok. Tudom, hogy még fiatal vagyok, tudom, hogy még bármit hozhat az élet, de ezt senkinek nem kívánom, még ha lennének ellenségeim, nekik sem. Mert mindamellett, hogy olyan segítségem van, olyan hátteret biztosítanak a barátaim, a családom, hogyha tényleg az lenne, hogy nem tudok felkelni, nem tudok dolgozni, vagy nem tudnám eltartani vagy ellátni a kislányomat, akkor lenne, aki segítene, de ebben nem engedek, ebben próbálok erős lenni".

Ugyanakkor azt szeretné, ha ő teremthetné meg gyermekének a biztos hátteret. Ezért tervei szerint szeptemberben dolgozni kezd, a kis Emma pedig bölcsödébe fog járni.

A kislány testvére is szóba került. Mazsi elmondta, hogy Krisztián másik lánya látogatja a picit, de Natiról nem nyilatkozna, mert azt Hódi Pamela, az édesanya teheti meg. Nem szeretné a két gyerek jó kapcsolatát kockáztatni.

Arról is beszélt, hogy Pamelától több dolog miatt is bocsánatot kért. Emma születése után úgy gondolta, hogy több mindent is másképp csinálna.

Férje haláláról úgy vélekedett, hogy szerinte még nincs itt az ideje annak, hogy Hódi Pamelával beszéljenek az okokról.

"Nem egyeztettünk ezzel kapcsolatban abszolút. Én azt gondolom, hogy ennek még nincs az ideje, hogy erről beszéljünk. Ehhez még el kell telnie egy kis időnek, hogy erről tudjunk beszélni...

- vélekedett.

Az asszony arra a kérdésre, hogy számított-e arra, hogy baj lesz, így válaszolt: „hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem”, mert „Krisztián egy olyan ember az életemben, akinek éreztem a lelkét.”

Az özvegy fő célja most, hogy Emmával boldog, kiegyensúlyozott életet élhessenek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk