SZTÁRVILÁG

Berki Mazsi: „A kislányom az, aki életben tart, Emmában ott él az édesapja”

Berki Krisztián özvegye az RTL Reggeliben beszélt arról, hogy még nem tudta feldolgozni férje elvesztését, de jó úton halad. Mesélt a Balin töltött időszakról is.

Link másolása

Először adott interjút Berki Mazsi férje halála óta az RTL Reggelinek. Berki Krisztián május 6-án tragikus hirtelenséggel hunyt el.

"Nem vagyok még túl a történéseken, azt gondolom, hogy a gyászidőszak még bőven tart. Talán - és ezt szeretném hangsúlyozni - talán, az idő fogja egyszer majd ezt körbenőni"

- mondta a Reggeliben az özvegy, aki azt is hozzátette: aki számára segít a gyászfeldolgozásban, azt mondja, jó úton halad.

"Hullámzom, az érzések előtörnek bennem, néha még jelentkeznek pánikrohamok, viszont nagyon jól kezelem. Anyaként nincs is más választásom. Nincs olyan opció, hogy elengedjük magunkat... anyaként helyt kell, hogy álljunk, ott kell, hogy legyünk, a kislányomnak biztosítanom kell mindent, nincs az, hogy egy napra kiveszek egy szabadságot, pihenek vagy egy kicsit depressziós leszek"

- fogalmazott Mazsi, hozzátéve:

"A kislányom az, aki életben tart, aki erőt ad... Van kiért felkelnem, van miért küzdenem és ő a minden. Miatta érdemes célokat kitűzni".

Az influenszer azt mondja, szerencsére rengetegen segítenek neki, például a szülei, a testvére, a barátai, Krisztián barátai és az anyósa is.

"Én most tudtam meg, hogy azt a sok jót, amit tudtam adni az elmúlt években, most mind visszakapom azoktól az emberektől, akik itt vannak mellettem... Én nem gondoltam, hogy ilyen támogatás lesz mögöttem"

- mondta könnyeivel küszködve.

Mazsi nemrég Balira is elutazott egy jógatáborba a kislányával, Emmával. A tábort még korábban Krisztián mutatta neki, úgy volt, hogy együtt vesznek részt ezen a programon. Mint mondta, nagyon sokat segített neki ez az utazás, mert olyan emberek között lehetett, akik rengeteget adtak neki.

"Annyi szeretetet kaptam, hogy azt el se tudom mondani. Egy olyan közösség vett körbe, akik segítettek nem átlépni ezen az időszakon, viszont talán egy kicsit előrelépni. Arról a bizonyos lépcsőről már nem zuhanok vissza a legaljáig, hanem néha csak egy-két lépcsőfokot esek vissza"

- mesélte.

Mazsi arról is beszélt a Reggeliben, hogy néhai férje édesanyjával most is nagyon jó a kapcsolata. Elmesélte, hogy amikor Krisztiánnal összejöttek, neki még nem volt jó a kapcsolata az édesanyjával, de elhatározta, hogy kibékíti őket, erre pedig a férje is nyitott volt. És most nagyon örül annak, hogy ez végül sikerült neki.

"Nagyon fontos, hogy jó kapcsolatot ápoljunk a szeretteinkkel, mert soha nem tudhatjuk, hogy mikor jár le az a bizonyos homokóra"

- mondta Mazsi, aki azt is elmondta, hogy ő és az anyósa is azt látja, hogy sokszor olyan, mintha Krisztián tekintene vissza rájuk Emmán keresztül.

"Emmában ott él az édesapja"

– fogalmazott, hozzátéve, hogy ez rengeteg erőt ad nekik.

Az influenszer arról is beszélt, hogy Balin sikerült annyira megerősödnie, hogy elhatározta, ősszel mégis elindítja Emmazsi baba-mama táborát, amit még januárban álmodott meg. Azt mondja: imád más anyukákkal együtt lenni és sok erőt akar adni azoknak az édesanyáknak, akik azt hiszik, hogy egyedül vannak.

Videó: Mazsi az RTL Reggeliben

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk