SZTÁRVILÁG

Berki Krisztián édesanyja szerint Mazsinak is köze van fia halálához

Júlia azt mondta, már régóta nem volt jó a viszony fia és menye között, úgy érzi, a sok konfliktus vezetett Krisztián halálához. Mazsit megdöbbentette ez a kijelentés.

Link másolása

Hiába teltek el hónapok Berki Krisztián halála óta, a májusban elhunyt celeb édesanyja képtelen elfogadnia, hogy fia már nincs, azóta csak gyűlik benne a fájdalom. Mayer Júlia nemrég a TV2 Mokka című műsorának adott exkluzív interjút, amiben érzéseiről beszélt - szúrta ki a Sassy.hu.

"Mindig akarok telefonálni neki. Nem akarom elfogadni, hogy nincs a Krisztián. Nekem a mai napig olyan, ha őt bántják, mintha kést dobálnának belém"

- nyilatkozta a gyászoló asszony.

Utolsó emléke az a fiáról, amikor anyák napján felköszöntötte őt, az az arc maradt meg benne. Azt is elárulta, hogy bár szerette Krisztiánt, nem tudott neki beszélni az érzéseiről.

Júlia fia és özvegye Berki Renáta "Mazsi" korábbi kapcsolatáról is elmondta a véleményét:

"Nagy szerelem... Ha én annyira szeretek valakit, akkor nem költözöm hetente". Szerinte már régóta nem volt jó a viszony a házastársak között. Úgy érzi, fia halálához a sok konfliktus vezetett, ami abból is adódott, hogy a menye nem volt házias.

Állítása szerint Krisztián azt mondta egyszer neki, hogy neki "olyan nő nem kell, aki nem tud maga körül rendet rakni". Mazsi pedig nem főz, nem mos, nem takarít - tette hozzá Júlia.

Az asszony azt is elárulta, hogy megromlott a kapcsolata a menyével, legutóbb egy hónappal ezelőtt beszéltek utoljára. Szerinte már nem kívánatos személy lett Mazsi életében.

"Nekem is van lelkem, vannak érzéseim. Nekem nem mindegy, hogy ő hogy beszél velem. Nagyon sok mindent láttam az utóbbi időben..."

- jegyezte meg, hozzátéve, hogy szerinte Mazsi nem megfelelő módon gyászol.

Berki Renáta döbbenten és szomorúan hallotta anyósa szavait. A riportban reagálva azt mondta, az elmúlt időszakban többször kereste Júliát telefonon és az otthonában is mindig szívesen látta. Szerinte az asszony azért haragszik rá, mert megkérte őt, ne nyilatkozzon Krisztiánról, hagyják őt békében nyugodni.

Arra, hogy Júlia szerint a házasságuk megromlása vezetett férje halálához, úgy válaszolt, hogy ő végig Krisztián mellett volt, mindent megtett érte.

"Azt gondolom, az anyósom pontosan tudja, hogy a fia miért halt meg, és nem hiszem, hogy ennek az oka én lennék. Júlia nagyon jól tudja, hogy min mentem keresztül az utóbbi másfél évben. Nyugodtan nevezhet bárminek, az én lelkiismeretem teljesen nyugodt, tudom, hogy min mentem keresztül"

- közölte.

Azt is elmondta, hogy ő is tudja, hogy mi okozta Krisztián halálát, közös gyermekük miatt nem nyilatkozik róla.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk