Ben Affleck ismét elvonóra került, ezúttal Jennifer Garner vitte be

A színész is tudja, hogy kritikus állapotban van.

Link másolása

Ben Affleck köztudatton évek óta alkoholproblémákkal küzd - nemrégiben elesett a motorjával, és számos más alkalommal is lefotózták már ittasan - olvashatjuk a TMZ híreiben.

JENNIFER GARNER TO THE RESCUE - AGAIN #benaffleck #jennifergarner #lindsayshookus #rehab www.janetcharltonshollywood.com Want more details? Visit my bio and click on link!

4 Likes, 1 Comments - Janet Charlton (@janetcharltonshollywood) on Instagram: "JENNIFER GARNER TO THE RESCUE - AGAIN #benaffleck #jennifergarner #lindsayshookus #rehab..."

Volt felesége, Jennifer Garner azonban válásuk ellenére is törődik exével, és amellett, hogy többször a lelkére beszélt már, szerdán délután ő maga vitte be az elvonóra.

Ben Affleck Goes Back to Rehab After Drinking Relapse . Actor and director Ben Affleck has been checked back to rehab after falling back into an alcohol addiction that he has since struggled with. . The Justice League actor recently broke up with Saturday Night Live producer, Lindsay Shookus, and was said to have since then fallen back into a drinking habit . He was helped out by his soon-to-be Ex-wife Jennifer Garner who was the one to come and pick him up and take him away . According to E! News, the mother of three got to the actor's home in the Pacific Palisades with her bodyguard in tow on Wednesday at 6 p.m., Garner then proceeded to stage an intervention for the father of their three children, Violet, Serafina and Samuel. E! News also reported that... visit website to read full story-https://www.herald.ng/ben-affleck-goes-back-to-rehab-after-drinking-relapse/ . #heraldtv #jennifergarner #benaffleck #hollywoodstars #drinkingrelapse #alcholaddiction

0 Likes, 1 Comments - Herald TV (@heraldng) on Instagram: "Ben Affleck Goes Back to Rehab After Drinking Relapse . Actor and director Ben Affleck has been..."

If you feel really bad, depressed alcohol or drugs - not the solution! Look at Ben Affleck and next time when you decide to put yourself on the same way just imagine how much pain you can bring to people you love, to your kids, to your parents. Proud of Jennifer Garner taking care of her ex who cheated on her. She took him to rehab, I really hope he will be fine. He is a very director. #benaffleck #jennifergarner #rehab

34 Likes, 2 Comments - Anna Greentree (@anna.greentree.la) on Instagram: "If you feel really bad, depressed alcohol or drugs - not the solution! Look at Ben Affleck and next..."

Garner egy ismeretlen nővel közösen szállította kórházba a színészt, aki végig együttműködött, hiszen korábban már ő is belátta, hogy állapotával egész környezetének árt.

Amióta Garner után Lindsay Shookusszal is véget ért a kapcsolata, egyre lejjebb csúszik a sztár, így csak bízhatunk benne, hogy az elvonó segít majd rajta.

Ben and Jennifer at his Pacific Palisades home on Wednesday. ?? @benaffleck #benaffleck Çarşamba günü ben ve jen.. ben in evinden çıkarken görüntülendi.. 22.08.2018 News and photo dailymail

40 Likes, 1 Comments - Ben Affleck (@benaffleckturkey_official) on Instagram: "Ben and Jennifer at his Pacific Palisades home on Wednesday. ?? @benaffleck #benaffleck Çarşamba..."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Bármit választhatnak, én állok mindent” – Drága aranyékszerekkel lepte meg a táncosait G.w.M
A rapper szerint kemény volt az idei szezon, a fiúk megérdemlik az ajándékot.

Link másolása

Méregdrága arany ékszerekkel lepte meg két háttértáncosát és az unokaöccsét G.w.M. karácsony alkalmából - írja a Blikk. A rapper szerint kemény volt a szezon, a fiúk megérdemlik az ajándékot.

A zenész a kedvenc VIII. kerületi ékszerüzletébe vitte el a táncosokat és az unokatestvérét. Mint mondta, kemény szezon van mögöttük, több mint kétszázötven fellépéssel.

„A fiúk is nagyon odatették magukat egész évben, ezért úgy gondoltam, megérdemlik, hogy mindnyájukat meglepjem valami szép ékszerrel. Elhoztam hát őket ide, a kedvenc üzletembe, és szabad kezet adtam. Bármi választhatnak, ami megtetszik nekik, én állok mindent”

- mondta G.w.M. Szerinte a fiúk megérdemlik ezt, mert tényleg erőn felül teljesítettek mind a hárman.

„Én ezzel szeretném nekik mindezt megköszönni és boldog karácsonyt szerezni számukra.”

A zenész maga is rajong az arany ékszerekért, mint mondta,

mára egy egész gyűjteménye van, tele értékes darabokkal.

Hogy pontosan mennyi azt viszont nem tudja, mert nem otthon tartja az ékszereket, hanem egy titkos helyen, ahol „megfelelő felszereléssel és biztonsági rendszerrel őrzik”.

G.w.M. most is vásárolt magának egy szép gyűrűt és nyakláncot is, így összesen száznegyven grammnyi aranyat vettek meg az üzletben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
„Nálunk az ünnep összetört” – szomorúan telik a karácsony Várkonyi Andrásnál, aki máig gyászolja a lányát
Régebben 12-en ülték körbe az ünnepi asztalt, de már az édesapja, az öccse és szeretett lánya sem lehet velük.

Link másolása

Nem ugyanolyan már a karácsony Várkonyi András családjában, mint régen. A színész az elmúlt években az édesapját, a lányát és az öccsét is elvesztette.

„Sajnos egyre fogyatkozik a család. Éveken át Pilisvörösváron voltunk mindnyájan, kinyitottuk a nagy asztalt, és még el kellett mellé helyezni egy másikat is, hogy mindenki elférjen. Tizenketten vettük körbe”

- mondta Várkonyi András a Borsnak. Ahogy fogalmazott: régebben nagy családi összejövetel volt ilyenkor, de ez most már „mozaikszerűvé vált”, hol itt, hol ott vannak.

„Nálunk az ünnep összetört!” - mondta a színész.

Várkonyi András négy éve veszítette el a lányát: Andrea hosszú, súlyos betegség után 39 évesen halt meg.

„Nem múlik úgy el a karácsony sem, hogy ne emlékeznénk meg róla. Egyébként is rengeteget emlegetjük, nézegetjük a fényképeket és mécseseket gyújtunk ilyenkor.”

A színész számára így az ünnepi időszakot szeretett unokájuk, Balázs teszi széppé. Ahogy Várkonyi András fogalmazott: ilyenkor az egyik legfontosabb dolog számukra, hogy ő ott legyen velük.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Újra foglalt Csuti szíve
A rejtélyes barna hölgy állítólag több szépségversenyen is indult. Már ébredtek egymás mellett.

Link másolása

Újra szerelmes Szabó András Csuti – írta meg a Blikk.

Kulcsár Edina exférje és Szorcsik Viki színésznő november elején szakítottak, de a fiatalemberre azóta már újból rátalált a szerelem. A Blikk úgy tudja, Csuti új párja egy vidéki városban élő titokzatos barna szépség, aki korábban több szépségversenyen is feltűnt és került döntőbe.

„Nagyon szép párt alkotnak, a lány megtestesíti azt, amit Csuti keres egy nőben: okos, szép és sportos”

– mondta el a portálnak a kétgyerekes apuka egyik ismerőse.

Maga Csuti a lapnak nem kívánt nyilatkozni, azonban a Hajdú Péter Frizbi TV nevű YouTube-csatornáján holnap este látható videóban még képet is mutatott a hölgyről.

„Nem budapesti lány, fiatalabb nálam, sokkal, 26 éves lesz. Nagyon tetszik, hogy tanul, hogy a diplomája után a mesterképzését csinálja. Az Instagramon „dobtam egy tüzet” az egyik fotójára és írtam is, erre ő is visszaírt valamit. Az első találkozás egy vacsora volt félúton kettőnk otthona között”

– mesélte a celeb új barátnőjéről. Hozzátette azt is, kapcsolatuk túl van már első szakaszon: „Ébredtünk már egymás mellett reggel, Bécsben is együtt voltunk a karácsonyi vásáron”.

Csuti mesél új szerelméről


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Meztelenül, egy kádban fekve jelentette be Britney Spears, hogy nevet változtat
Az énekesnő Mexikóból posztolt, ahol a születésnapját ünnepelte. A bejegyzését már törölte is az Instagram.

Link másolása

Britney Spears december elején ünnepelte születésnapját, ennek örömére pedig Mexikóba utazott párjával. A popdíva most újra megjelent az Instagramon némi kihagyás után, és nem is akármilyen poszttal tért vissza a közösségi oldalra.

Az Instagram által már törölt videó Mexikóban készült, ahol meztelenül egy kádban ülve jelentette be a nagy hírt.

„Brooklynra változtattam a nevem! Psssz, ez azelőtt történt, hogy eláztam a zuhany alatt”

- szúrta ki a Daily Star.

A videóból aztán később egy képet is megosztott, ahol már nem látszik Britney meztelen teste.

„15 év kávézás nélkül... Anya, most már mehetünk együtt kávézni... Egyenrangúként kezelnek... Igyunk egy kávét és beszélgessünk róla”

- írta az énekesnő a bejegyzéshez.

Britney posztjai alatt a kommentelők általában a mentális egészségéért aggódnak, most azonban egyszerűen megoldotta ezt az énekesnő: kikapcsolta a hozzászólásokat.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk