SZTÁRVILÁG

„Begerjedt vén kan” – beszólt Mick Jaggernek Keith Richards, de már megbánta

A Rolling Stones gitárosa szerint zenésztársának ebben a korban már nem kellene újra apának lennie. Azóta bocsánatot kért.

Link másolása

A Rolling Stones két alapítótagja, akik egyaránt az idén töltik be 75. életévüket, évtizedek óta marják egymást, sokszor a nyilvánosság előtt is, miközben örökbecsű dalok tucatjait írták és a koncerteken is tökéletes az összhang közöttük. Különösen Keith az, aki nem megy a szomszédba egy kis rosszmájúskodásért, erről tanúskodik a két éve megjelent önéletrajza, a Life is. Amikor néhány évvel ezelőtt Mick lovagi címet kapott II. Erzsébet királynőtől, a gitáros „ócska dicsőségnek” nevezte a kitüntetést és megjegyezte, hogy „nem szívesen lép fel egy olyan emberrel egy színpadon, aki hermelin-palástot visel”.

Ezúttal azonban túllőtt a célon, mert Jagger apaságát szólta le.

Richards a Wall Street Journalnak adott interjúban a Stones frontemberét, akinek 2016. decemberében született meg nyolcadik gyermeke, „begerjedt vén kannak” nevezte, akinek már el kellene kötnie az ondóvezetékét. A zenész szerint ebben a korban már nem kellene apának lennie, és együttérzését fejezte ki a „szegény gyerekekkel”.

Aztán Keith magába szállt, és egy Twitter-üzenetben nyilvánosan megkövette örök alkotótársát. „Mélységesen sajnálom, amiket Mickről mondtam a WSJ-ben, teljesen értelmetlen volt. Természetesen személyesen is bocsánatot kértem tőle” – írta.

Mick Jaggert öt különböző nő ajándékozta meg összesen nyolc gyermekkel.

Legidősebb lánya, Karis, 1970-ben született Marsha Hunt amerikai énekes-színésznővel való kilenc hónapos viszonyából. Egy évvel később született a második lány, Jade, akinek felesége, a nicaraguai származása Bianca Pérez-Mora - ma elismert emberi jogi aktivista és jószolgálati nagykövet - adott életet. A legnagyobb gyermekáldást a top-modell Jerry Hall-lal való 22 éves együttélése hozott. Két lánya Elisabeth és Georgia May, valamint két fia, James és Gabriel született tőle. Az 1999-ben született Lucasnak azonban már Luciana Morad brazil modell volt az édesanyja. A nyolcadik gyermekkel, egyben a negyedik fiú, aki az elegáns Deveraux Octavian Basil nevet viseli, Melanie Hamrick táncosnő ajándékozta meg, aki 43 évvel fiatalabb az énekesnél – mutatta be a Jagger-családfát a Daily Mail .


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk