hirdetés

SZTÁRVILÁG

Bebe Rexha fehérneműs fotóval vágott vissza a zenei fejesnek, aki szerint túl öreg öreg ahhoz, hogy szexi legyen

Az énekesnő augusztus végén lesz 30 éves, a zenéi pedig nagyon is sikeresek. Viszont nem ez volt az első eset, hogy a szakmán belül kritizálják a külseje miatt. Most mégis betelt nála a pohár.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 15.

hirdetés

Bebe Rexha a Twitter-oldalán osztott meg egy fehérneműs fotót magáról, amihez egy üzenetet csatolt annak a zenei fejesnek, aki állítása szerint nemrég beszólt neki azért, mert túl öreg már ahhoz, hogy szexi legyen.

"Nemrég egy fontos pozícióban levő zeneipari ember azt mondta nekem, hogy kezdek túl öreg lenni, a brandem pedig teljesen zavaros. Azért, mert zeneszerző vagyok és szexi fotókat posztolok magamról az Instagramomra, és ez nem olyasmi, amit női zeneszerzőknek csinálniuk kell, pláne az én koromban"

- kezdi az énekesnő, aki egyébként augusztus végén lesz 30 éves, így nem is érti, miért öregezik le őt, vagy akár bármelyik nőt, aki idősebb lesz. Bebe Rexha azt is leírja, hogy ebből már nagyon elege van, hiszena férfiakra meg azt mondják, hogy a kor előrehaladtával kezdenek el érni.

Az énekesnő posztjában arra is kitér, hogy természetesen nem érdeklik a beszólások, ugyanis többet is kapott már a külseje miatt a zenevilág tagjaitól, holott a dalai viszont nagyon is sikeresek.

"Amúgy augusztus 30-án töltöm a 30-at és tudjátok mit? Nem fogom rejtegetni. Nem fogok hazudni a koromról, meg olyan dalokat se fogok énekelni, amik több eladást generálnak, mert fiatalosabban hangzanak. Ünnepelni fogom a koromat, azért, mert bölcsebb vagyok, erősebb, és bízzatok bennem, sokkal jobb szerető is, mint 10 évvel ezelőtt"

hirdetés

- fogalmazza meg az énekesnő, aki ezután még azért csipkelődik egy kicsit a férfival, aki beszólt neki, ugyanis azzal zárja a posztot, hogy megkérdezi, ez a kép elég szexi-e számára.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk