hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Bánom, hogy nem tudtam elbúcsúzni tőle” - megszólalt Czibók László párja

Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője május 17-én agyvérzést kapott, kritikus állapotban vitték kórházba. Georgina kedden jelentette be, hogy Laci meghalt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 28.

hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy meghalt Czibók László, az Éjjel-nappal Budapest című sorozat egykori szereplője, aki emellett YouTube-ra készített videóiról is ismert volt. A férfi május 17-én agyvérzést kapott, kritikus állapotban vitték kórházba, ahol mesterséges kómában tartották.

Bár a barátnője, Georgina nemrég azt mondta, hogy jövő héten megpróbálhatják felébreszteni a párját, végül nem épült fel. Georgina kedden közölte a szomorú hírt, hogy Czibók László meghalt.

Georgina most a Blikknek beszélt arról, hogy Laci állapota sokkal rosszabb volt annál, mint amiről ő tudott.

"Sajnos, jóval rosszabb volt az egészségi állapota, mint amiről én tudtam, nem is agyvérzésben ment el, hanem a keringése nem bírta. Ami a sportolóknál általában probléma, szívének bal fele megnagyobbodott, már csak 25 százalékon működött, emellett összeomlott a keringési rendszere"

hirdetés

- mondta a gyászoló nő a lapnak.

"Az orvosok előttem is ködösítettek a valódi állapotáról: amikor a mentő megérkezett hozzá, már le volt bénulva a bal oldala, a beszédközpontja is sérült, sőt, valószínűleg a hallása is károsodott"

- tette hozzá Georgina, aki szerint Laci nem akart így élni.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk