SZTÁRVILÁG

Babát vár John Legend és felesége azután, hogy harmadik gyereküket elvesztették

Chrissy Teigen már képet is mutatott gömbölyödő pocakjáról. Több híresség is gratulált a párnak.

Link másolása

Óriási az öröm John Legend családjában: felesége, Chrissy Teigen ismét várandós. A gólyahírt majdnem két évvel azután jelentették be, hogy elvesztették harmadik gyereküket.

A modell előző várandóssága során komplikációk merültek fel, folyamatos vérzése miatt kórházba került, ahol sajnos nem sikerült megmenteniük a magzatot. Chrissy Teigen akkor azt írta az Instagram-oldalán, hogy egyszerűen nem tudták megállítani a vérzést, és bár vérátömlesztést is kapott, végül elvetélt. A család nagyon összetört a tragédia miatt, a kétgyermekes anya tavaly szeptemberben is megemlékezett elvesztett babájáról.

A sztárpárnak egyébként van már két gyermeke: egy 6 éves kislány, Luna és egy 4 éves kisfiú, Miles. Harmadik gyerekük is fiú lett volna, a Jack nevet kapta volna szüleitől.

A gyász után viszont ismét rámosolygott a boldogság a családra: Chrissy Teigen az Instagram-oldalán árulta el, hogy babát vár.

„Az elmúlt néhány év enyhén szólva az érzelmek összemosódásáról szólt, de a boldogság újra betöltötte otthonunkat és szívünket. Egymilliárd injekcióval később (az utóbbi időben már a lábamba kaptam, amint láthatjátok), ismét babát várunk. Minden vizsgálatnál azt mondtam magamban, hogy oké, ha egészséges, bejelentem, de amikor meghallottam a szívhangot, mindig nagyon megkönnyebbültem, és túl ideges voltam ahhoz, hogy elmondjam. Nem hiszem, hogy valaha is ekkora izgalommal távoztam az orvosomtól, de egyelőre minden szép és tökéletes, én pedig bizakodó vagyok, és csodálatosan érzem magam. Hú, ezt nehéz volt ilyen sokáig magamban tartani”

– írta bejegyzésében, amelyben képet is mutatott gömbölyödő pocakjáról.

A poszt alatt több híresség is gratulált a párnak, például Jennifer Garner, Lily Rose Depp, Kate Hudson, Kate Beckinsale, Irina Shayk, Gal Gadot, Sharon Stone, Vanessa Hudgens vagy Naomi Campbell.

A modell nemcsak a vetéléséről írt nyíltan korábban, de arról is, hogy részleges placenta-leválással diagnosztizálták, illetve, hogy mesterséges megtermékenyítéssel igyekeztek tovább bővíteni a családjukat.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk