SZTÁRVILÁG

"Azzal próbált megnevettetni, hogy különböző hangokat utánzott" – felejthetetlen találkozások híres emberekkel

Jé, ez teljesen olyan, mint… Annyira, hogy ő az! Sokunknak vannak ilyen élményei, és rájövünk, hogy ezek a híres emberek ugyanolyanok, mint mi.

Link másolása

Most a a BoredPanda látogatói osztották meg nem várt nagy találkozásaikat. Ezekből válogatunk.

A San Franciscó-i tengerparton kocogtam 1988 táján, amikor láttam, hogy Robin Williams ott ül kis furgonja oldalán. „Hogy van, Mr.Williams? – kérdeztem tőle. „Remekül – felelte – maga a rendőrök elől menekül?” – nevettem, és aztán vagy öt percig beszélgettünk. Elbűvölő volt. Megsirattam, amikor meghalt – meséli Cyberrico.

Szintén a Jó reggelt, Vietnam! hősével futott össze Devnic. "Még gyerek voltam, amikor a Whole Foods-ban találkoztunk, egyedül evett. Odamentünk hozzá, bemutatkoztunk, és azonnal helyet csinált nekünk maga mellett. Mivel akkor még elég kicsi voltam, és ő azzal próbált megnevettetni, hogy különböző hangokat utánzott. Talán nem tudtam eléggé értékelni akkor a produkcióját, de visszatekintve életem egyik nagy pillanata volt. Robinnak mindig is különleges helye marad a szívemben.”

Granadafan arra büszke, hogy egyszer Jim Carrey vitte el kocsin egy benzinkútig, amikor az ő autójából kifogyott az üzemanyag. „Elmondtam neki, hogy Ace Ventura nagy rajongója vagyok és tudom utánozni a filmbeli röhögését. Aztán mindketten kidugtuk a fejünket az ablakon és elkezdtünk vihogni. Megérkeztünk, vett nekem benzint és még vissza is vitt a kocsimhoz. Életem nagy pillanata volt.”

Amandeezie Tom Hanksbe botlott bele a Best Buy diszkont áruházban. Ott állt a sorban, tele bevásárlókocsival előttem. Én csak egy üveg vizet vettem. Rögtön megszólítottam. „A Forrest Gump a kedvenc filmem.” „Azt a filmemet szerettem a legjobban. Örülök, hogy tetszik” – felelte. Aztán elkezdtünk filmekről beszélgetni, amíg sorban álltunk. Amikor rá került a sor, kérte, hogy a vizemet is hadd fizesse ő. „Örülök, hogy beszélgethettünk. Őn nagyon szép ifjú hölgy, mindig emlékezni fogok Önre.” Majd átváltott Forrest Gump hangjára: „Az élet olyan, mint egy csokoládés doboz. Sosem tudjuk, mit veszünk ki belőle”. Ez volt a legjobb dolog, ami valaha történt velem.

Cardbordkittens ugyancsak gyerekként kapott dicséretet ügyességéért magától Bruce Willistől, aki egyenesen „pókembernek” nevezte, amikor egy Walmaart üzletben csak úgy tudta elérni a kívánt árut, hogy felmászott a legfelső polcra. „Amikor lemásztam, akkor vettem észre, hogy az a fickó, aki figyelt engem, Bruce Willis volt”.

Qlily pincérnő volt egy étteremben, ahová egy este Paul McCartney tért be feleségével, Lindával. „Az előre lefoglalt asztalhoz vezettem őket, felvettem a rendelést, és nem zaklattam őket tovább. Amikor távoztak, Paul megköszönte, hogy úgy bántam velük, mint hétköznapi emberekkel. Tudta, hogy tudom, kik ők. Már csak azért is, mert Lindának tetszett a nyakláncom, amin egy sárga tengeralattjáró volt.”

Rockandrollsores-nak 16 éves korában Marilyn Manson volt a hőse, és teljesen odavolt, amikor végre találkozott vele. „Egyáltalán nem olyan félelmetes életben, mint maszkjában vagy amilyen a színpadi figurája. Nagyon kedves és szinte félénk, látszott rajta, hogy nem tudja, hogyan kezeljen egy fiatal lányt, akinek az ő puszta jelenlétéről örömkönnyei folynak. De megengedte, hogy megcirógassam a macskáját. Még a húgomat is felkapta, hogy úgy fényképezzék le őket, mert a magasságkülönbség miatt nem fértek volna be egy keretbe.”.

Swing Wildly megszállottan szereti Stanley Kubrick Mechanikus narancsát. Egy kis pubban dolgozott, ahová egyszer csak bement a film főszereplője, Malcolm McDowell. Bemutatkozott, én pedig megkérdeztem tőle: „Hogy ízlik a bor?” Legalább két percig rázta a röhögést, aztán azt mondta, hogy ezt még senki sem idézte így neki. (A film egyik kulcsjelenete, amikor egykori áldozata borral kábítja el, hogy bosszút állhasson rajta). Utána vagy fél órát dumáltunk a filmről és Kubrickról. Óriási fazon.”

Irishamerican Muhammad Alival való találkozását osztotta meg. „Egy New York-i repülőtéren vártam a chicagói járatra a 90-es évek elején. Jött egész csapatával, és a közelemben ültek le. Úgy tettem, mintha újságot olvasnék, közben egész idő alatt őt figyeltem. Amikor egyik kísérője elment egy kávéért, odamentem hozzá, és megkérdeztem tőle, hogy üdvözölhetem-e Mr.Alit. „Persze, nagyon szereti, ha az emberek beszélgetnek vele” – felelte. Bemutatkoztam, kezet ráztunk – óriási kezei voltak – és kérte, hogy üljek le mellé. Akkor már nem tudott autogramot adni a Parkinson-kórja miatt, de a legkedvesebb ember volt, akivel valaha találkoztam.”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk