SZTÁRVILÁG

„Az emberek ítélkeznek felettem, elítélnek, utálnak, kinevetnek” – Kiborult a kommentelőkre Azahriah megcsalt barátnője

Luna azt írta, fáj neki azt olvasni, hogy egyesek szörnyű embernek tartják csak azért, mert próbál élni, saját döntéseket hozni és haladni előre.

Link másolása

Bár már lassan egy hónapja történt Azahriah szexbotránya, a kommentelők még mindig nem hagyják békén a fiatal énekes megcsalt barátnőjét, Lunát. Mint megírtuk, az Azahriah művésznéven éneklő Baukó Attila május végén a Szolnoki Palacsintafesztiválon a színpad mögött, egy toitoi vécénél került intim kapcsolatba egy rajongójával, ezt pedig valaki felvette videóra és feltette az internetre. A felvételből nagy botrány lett, pláne amikor kiderült, hogy Azahriah-nak a légyott idején volt barátnője. A Luna nevű lány influenszer, de szerepelt már az Éjjel-Nappal Budapestben, a Love Islandben, emellett olyan ismert párjai voltak, mint Pumped Gabo és a Való Világ nyolcadik szériájának győztese, VV Soma.

A történtek után a kommentelők rászálltak a lányra, aki már sokadszor osztotta ki őket. Legutóbb azokat tette helyre, akik beszóltak neki, hogy miért mindig egy hírességgel jár. Most pedig ismét megfogalmazott pár gondolatot azoknak, akik folyton kritizálják valamiért - vette észre a Sassy.hu.

Luna azzal kezdte, hogy ő soha senki életében nem tett kárt, nem bántott senkit, nem is ítélkezett senki felett, nem szólt bele mások életébe. Ha volt is negatív véleménye, inkább magába tartotta.

"Nem szeretem azokat az embereket, akik bántanak másokat bármilyen formában. Igyekszem jó ember lenni, mindenben megtalálni a jót, szeretetben és boldogságban tölteni a mindennapjaimat. Mégis azt tapasztalom, hogy az emberek ítélkeznek felettem, elítélnek, utálnak, kinevetnek, elemzik a személyiségem, hogy milyen ember lehetek. Bevallom, fáj olvasni, hogy mások egy szörnyű embernek tartanak csak azért, mert próbálok élni, saját döntéseket hozni, és haladni előre.

Nem biztos az sem, hogy mindig jól döntök, lehet nem vagyok egy példamutató ember, de a döntéseimmel csakis magamat bántottam az életben, senki mást. Ezekből lettek/lesznek majd a tanulságok, kudarcok, vagy az összetört szívek nem félek ettől sem, állok elébe" - írta.

Azt is hozzátette, hogy nem tudja, mi vár rá a jövőben, de mindig mindent szívből tesz, és így minden este nyugalomban, tiszta lelkiismerettel tudja nyugovóra hajtani a fejét. Arra kérte a követőit és a kommentelőket, hogy hagyják, hadd kövessen el hibákat nyugalomban, bántások és ítélkezések nélkül.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk