/sztarvilag/az-51-eves-matthew-perry-eljegyezte-29-eves-baratnojet/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Az 51 éves Matthew Perry eljegyezte 29 éves barátnőjét

A Jóbarátok sztárja és Molly Hurwitz 2018-ban találtak egymásra.
hirdetés

Feleségül veszi nála 22 évvel fiatalabb barátnőjét a Jóbarátok Chandlere, írja a People. Az 51 éves Matthew Perry és a 29 éves Molly Hurwitz két éve találtak egymásra, de idén tavasszal úgy tűnt, hogy vége lehet a románcnak. Ekkor egyébként Perry újra felbukkant a Raya nevű exkluzív társkereső szolgáltatáson is.

Ehhez képest a színész most azt nyilatkozta, hogy fülig szerelmes a fiatal irodalmi menedzserbe, akit egyenesen a "bolygó legnagyszerűbb nőjének" tart.

A szerelmespárról csak tavaly decemberben derült ki, hogy együtt járnak, amikor a The Sun közölt elsőként fotókat Perryről és barátnőjéről. Nem sokkal később Molly Hurwitz a férfi Los Angeles-i lakásából posztolt szelfit az Instagramra, ezzel tulajdonképpen megerősítve az addig titkolt kapcsolatot.

A pár barátai szerint Molly remekül passzol Perryhez, mert fiatal kora ellenére alig jár bulizni, és egyáltalán nem érdekli a hírnév. Ráadásul úgy gondolják, hogy a nő "hatalmas támogatást" nyújt a színésznek, aki évkig volt szingli, miközben nyilvános harcot folytatott alkohol- és drogfüggősége ellen.

Matthew Perry korábban hat évig járt a többek között a Cloverfieldből és a Bajos csajokból ismert színésznővel, Lizzy Caplannel.

hirdetés



hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk