SZTÁRVILÁG

Amber Heard megszólalt az elvesztett per után: „Senki nem mondhatja azt, hogy ez fair volt”

A színésznő arról beszélt egy tévéinterjúban, hogy nem kapott megfelelő bánásmódot a közösségi médiában, de utalt arra is, hogy Johnny Depp jogi csapata lefizette az ellene valló tanúkat.

Link másolása

Először nyilatkozott Amber Heard azóta, hogy elveszítette a Johnny Depp által indított becsületsértési pert. Mint megírtuk, az esküdtszék megállapította, hogy Heard rágalmai volt férjével szemben nem voltak megalapozottak, és Deppnek adott igazat. A színésznek 10 millió dollár (8 millió font) kártérítést és 5 millió dollár büntető kártérítést ítélt meg. Heard viszontperelte Deppet, ebben az ügyben három állításból egyben adtak igazat Heardnek, egy rágalmazási ügyben. A színésznőnek 2 millió dollár kártérítést ítéltek meg, büntető kártérítést viszont nem.

Heard most az NBC News Today című műsorában nyilatkozott. A teljes interjú később fog megjelenni, egy-két részletet azonban már megmutattak belőle. Az előzetesből kiderült, hogy a színésznő úgy véli, Depp jogi csapata lefizette a tanúkat, akik ellene vallottak a bíróságon, és nem is meglepő, hogy ilyen ítélet született. Kérdésre válaszolva elmondta, hogy nem hibáztatja az esküdtszéket, amiért ellene ítéltek.

"Igazából megértem. Ő [Johnny Depp] egy kedvelt személyiség, az emberek pedig úgy érzik, hogy ismerik őt. Ő egy fantasztikus színész"

- mondta, ezzel talán azt sugallva, hogy az esküdtszéket a színész népszerűsége is befolyásolhatta a döntésben.

Miután a műsorvezető emlékeztette, hogy az esküdtszéket nem lehet ily módon elkápráztatni, nekik a tényeket és a bizonyítékokat kell figyelembe venniük, a színésznő így reagált:

"Hogy tudtak volna elhinni bármit is, ami kijött a számon, ha három és fél hétig hallgatták a tanúvallomásokat arról, hogy mennyire nem vagyok hiteles ember?!"

Az interjú egy másik pontján arról is beszélt, hogy szerinte nem kapott megfelelő bánásmódot a közösségi médiában. Mint mondta, nem érdekli és így nem is veszi fel, hogy ki mit gondol róla, vagy arról, hogy mi történt az otthonában, a házasságában, zárt ajtók mögött, hiszen egy átlagos ember ezt úgysem tudhatja. De azt is hozzátette:

"Még az is, aki biztos benne, hogy megérdemeltem ezt a sok gyűlöletet és kegyetlen kritikaáradatot, még akkor is, ha azt gondolja, hogy hazudok, nem tudna belenézni a szemembe és azt mondani, hogy igazságos bánásmódot kaptam a közösségi médiában. Nem mondhatja azt nekem, hogy ez fair volt."

Heard szóvivője a sajtómegkeresésekre válaszolva elárulta, a színésznő azért vállalta az interjút, mert Johnny Depp jogi csapata az ítélethirdetés után napokig közleményekkel és tévés interjúkkal haknizta tele a médiát, és a színész is ugyanezt tette a közösségi médiában. Elmondása szerint Heard egyszerűen csak reagálni akart erre oly módon, hogy kifejezhesse a gondolatait és érzéseit, amit nagyrészt nem tehetett meg a bíróságon.

Amber Heard interjújának előzetese:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nyári Dia: „Én csak a gimis melleimet kértem vissza”
Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a mellműtétről.
Címlap: Rtl.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Az Rtl Reggeli műsorának vendége volt Nyári Dia színésznő, influenszer.

Október hónapban a mellrák elleni küzdelem fontosságára hívják fel a figyelmet, ebből az apropóból mesélt magáról Nyári is, akinek fontos ez a téma. Neki mellműtétje is volt, így még jobban odafigyel a megelőzésre.

"Ez egy pozitív hozadéka volt a mellműtétnek. Azóta nagyobb figyelemmel követem, ami a testem azon területén történik."

Korábban egy sztereotip kép élt a fejében a beavatkozásról.

"Azt éreztem, a nőiességemen csorba esett. Megereszkedett a mellem. Nagy hezitálás volt. Én csak a gimis melleimet kértem vissza a doktor úrtól. Féltem az operáció előtt, engem sosem altattak még."

- idézte fel a műtét előtti hezitálását Dia.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kiderült, mi történik műsor után a Séfek Séfében megmaradt ételekkel
Egyik Instagram követője tette fel a kérdést Krausz Gábornak.
Címlap: TV2 - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Kérdezz-feleleket tartott Instagramján Krausz Gábor. A Séfek Séfében szereplő séfhez értelemszerűen a legtöbb kérdés a TV2 csatornáján futó műsor kapcsán érkezett.

Egyik követője például arra volt kíváncsi, mi történik azokkal az ételekkel, amiket nem kóstol meg a zsűri, pusztán csak bemutatják.

"Természetesen amit tudunk alapanyagot elhasználjuk, közel száz fős stáb dolgozik ezen a produkción, és nekik minden nap készít ebédet egy szakács kolléga. Amit pedig már nem használunk el, azt hazavihetik"

– írta a séf válaszként közösségi oldalán.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Marsi Anikó rendhagyó esküvőjén nem volt kötelező a családtagoknak megjelenni, de a gyűrűk is rézkábelből készültek
A műsorvezető nem hagyományos menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, a házasságkötésük után pedig egy másik lagzira mentek vendégként.

Link másolása

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor szeptember elején kötötte össze életét egy nem hétköznapi szertartás során, aminek részleteiről a műsorvezető a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a szeptember 9-i dátumot azért válaztották a nagy naphoz, mert férjének a 9-es a szerencseszáma, így már nyár elején megvolt a dátum. Erről akkor sem voltak hajlandóak lemondani, amikor kiderült, hogy ezen a napon egy másik esküvőre is hivatalosak:

„Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére”

- idézte fel a műsorvezető.

Az esküvőjén nem hagyományos, fehér ruhát viselt. Lila felső és virágos szoknya volt rajta, míg a ceremóniára a családnak sem tették kötelezővé a részvételt.

„Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről”

- indokolta Marsi, akinek a kisebbik fia jelen volt a szertartáson, sőt ő kísérte az anyakönyvvezető elé.

Akadtak még emellett érdekességek a nagy nap kapcsán, például, hogy a gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból szedett ki korábban, majd vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Nászút nem követte az esküvőt, de tervben van egy lakókocsis amerikai körút, vagy egy svédországi kirándulás, szintén lakóautóval.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

Ajánljuk