/sztarvilag/allergias-rohamot-kapott-a-draga-orokosok-szinesze-le-kellett-allitani-a-forgatast/
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Allergiás rohamot kapott a Drága örökösök színésze, le kellett állítani a forgatást

A Józsit alakító Varga Balázs ezután tudta meg, hogy autoimmun gluténérzékenységgel küzd.
hirdetés

Le kellett állítani egy időre az RTL Klub sikersorozatának forgatását - írja a 24.hu. A Drága örökösök egyik színésze ugyanis allergiás rohamot kapott.

A sorozatban Józsit alakító Varga Balázs a portálnak elmesélte, mi történt pontosan és azt is, hogy milyen változtatásokkal járt az életében az hogy az allergiás roham után kiderült, autoimmun gluténérzékenységgel küzd.

"Egyszer csak piros foltok jelentek meg mindenhol a testemen, a forgatást is szüneteltetni kellett emiatt, mert a bőrelváltozást nem lehetett sminkkel eltüntetni. Kivizsgálás után derült ki, autoimmun gluténérzékenységem van.

Lecseréltünk minden élelmiszert gluténmentesre, de nagyon finomakat eszem így is […] A rohangálós napjaimon akad csupán némi nehézség. Nem vehetek bárhol egy pogácsát, nem szaladhatok be egy gyorsétteremben, muszáj valami nekem megfelelő ételt vinni magammal. A világ viszont egyre inkább alkalmazkodik ehhez a problémához, a forgatásokon is találok lisztérzékenyeknek valót, és az esküvőnkön is természetesen gluténmentes menü volt. Tulajdonképpen ez az étkezési rend semmiféle hátránnyal nem jár, sőt, ha odafigyelünk, akkor rengeteg előnyét is élvezhetjük" - mesélte a színész.

Varga Balázs azt is elárulta, hogy egy évvel ezelőtt is változtatnia kellett már az étrendjén, ugyanis nem érezte jól magát, úgy gondolta, valami nincs rendben. Így

hirdetés

letette a cigit, nem iszik alkoholt és elkezdett edzeni is.

A színész azt mondja, hogy a változtatás után sokkal jobban érezte magát és a környezet is észrevette mindezt. Szerinte ennek köszönheti azt is, hogy megtalálta ez a számára sorsfordító szerep.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk