/sztarvilag/alkoholista-lett-a-harry-potter-miatt-a-foszereplo-daniel-radcliffe/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Alkoholista lett a Harry Potter miatt a főszereplő, Daniel Radcliffe

Belecsúszott az ivásba, egyre többet stresszelt azon, hogy mihez kezd majd magával a Harry Potter után. A színész már évek óta józan.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2020. március 16.

hirdetés

A 30 éves brit színész, Daniel Radcliffe a BBC rádióműsorában vallott arról, hogy a 8 részes Harry Potter-filmsorozat, aminek a főszerepét 11 éves korában kapta meg, felnőtt korára alkoholistát csinált belőle - szúrta ki a Just Jared.

A színész elárulta: az utolsó résznél egyre többet stresszelt azon, hogy mihez kezd majd magával a Harry Potter után és azt is kifejtette, hogyan lett ebből alkoholizmus.

Azt mondja, hogy amikor elment valahova inni, az emberek azt mondták:

„Ó, Harry Potter berúg a kocsmában!”

Ő pedig azért ivott még többet, hogy erre az egészre ne figyeljen.

hirdetés

"Az emberek most jobban figyelnek, mert most nagyon részeg vagyok, ezért valószínűleg többet kellene innom, hogy ezt figyelmen kívül hagyjam" - magyarázta Radcliffe, mi járt a fejében. Hozzátette: alkoholhoz nyúlni először jó megoldásnak tűnik, de a következményekről csak ritkán esik szó.

Radcliffe hozzátette: már 2010 óta józan, és sokat köszönhet a szüleinek meg a Harry Potterben szereplő többi fiatal színésznek, akik segítettek neki a legsötétebb időkben, és segítettek neki újra célokat találni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk